INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Președintele FIFA, dat de gol de Maradona: "Îi facem praf ouăle lui Infantino"

Maradona, mereu un vulcan // FOTO Guliver/GettyImages
Maradona, mereu un vulcan // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 00:00

Maradona dezvăluie că președintele FIFA a aflat de problemele din fotbalul argentinian și n-ar ezita să suspende "naționala" albicelestă de la Mondial.

Într-un interviu apărut ieri în Ole, Diego Maradona a criticat dur liderii fotbalului argentinian. Povestind ce i-a transmis Gianni Infantino când s-au întâlnit la Dubai.

"Președintele FIFA mi-a zis foarte limpede: «Rapoartele despre Argentina îmi fac praf ouăle. Dar nu mi-e frică să vă suspend naționala. Și nu voi avea nicio problemă să explic fiecărui argentinian de ce echipa sa nu va mai juca în competițiile internaționale»", a dezvăluit El Pibe de Oro.

Maradona a mai spus: "Fotbalul nostru e un dezastru. Armando Perez, șeful federației, greșește grav. Și nu pricepe nimic. Iar astăzi, Argentina ar putea fi exclusă de la Mondial".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează