INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Președintele lui Tătărușanu și-a tăiat salariul! Acum așteaptă verdictul tribunalului la cele două recursuri

Jean Michel Aulas // FOTO: Guliver/GettyImages
Jean Michel Aulas // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 12:20

Jean-Michel Aulas, președintele lui Lyon, echipa lui Ciprian Tătărușanu, speră în anularea în justiție până la finele lunii a deciziei terminării sezonului din Franța, dar e amenințat cu schimbarea din fruntea colegiului Ligue 1.

Președinții cluburilor din Hexagon pregătesc debarcarea lui Jean-Michel Aulas de la conducerea colegiului Ligue 1. Cu excepția celui de la Amiens, care contestă și el în justiție retrogradarea, toți s-au săturat de circul și amenințările bossului lyonez. 

„I-a exasperat cu atitudinea vehementă, din ultimele două săptămâni, contra terminării sezonului în primele două ligi", a scris L'Equipe, citând și vorbele lui Jean-Pierre Caillot (Reims): „Toate discuțiile sunt patetice în raport cu situația țării!". Jacques-Henri Eyraud (OM) vrea „impeachement" și anunță boicotul general la ședința de vineri.

-19% la cifra de afaceri

Bossul echipei lui Tătărușanu speră până la finele lunii în anularea deciziei încheierii Ligue 1, pe baza celor două recursuri făcute la tribunal: „Oprirea competițiilor, anormală și irațională, va crea probleme și pierderi enorme!". Motiv pentru care Aulas și-a tăiat salariul cu 30%, iar membrii din Comitetul Executiv cu 15 procente. Cifra de afaceri a clubului a scăzut deja cu 19% față de 2019.

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„Doctor” Christoph Daum știe cum se vor vindeca germanii de coronavirus: „Asta ne va întări sistemul imunitar”

Diego Simeone, interviu genial » I-a comparat pe Lionel Messi și Diego Maradona: „Unul m-a făcut să sufăr, celălalt e întruchiparea fotbalului argentinian”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close