INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, are coșmaruri: „Liga trebuie terminată până pe 3 august! Există și riscul să nu mai jucăm”

Aleksander Ceferin
Aleksander Ceferin

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 22:01

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, 52 de ani, a spus la ZDF că data limită la care se vrea reluarea competițiilor europene e începutul lui iulie: ”Unica decizie greșită ar fi să jucăm punând în pericol sănătatea”

UEFA a transmis un nou mesaj clar în privința reluării competițiilor europene în această vară, prin intermediul unui interviu televizat în Germania, la ZDF. "Vom putea juca în sistemul actual sau cu o singură manșă, trăgând la sorți cine va fi gazdă, fie dacă programăm meciurile pe teren neutru. Teoretic, există variantele unui «Final Eight» ori «Final Four», dar va trebui să încheiem sezonul până la 3 august, atât Liga Campionilor, cât și Europa League. Situația e extraordinară, putem să jucăm și simultan cu campionatele, e nevoie de calendar flexibil", a declarat Aleksander Čeferin.

"Superstarurile sunt acum medicii și asistentele"

Șeful forului continental crede că "unica decizie greșită ar fi să se joace punând în pericol mare sănătatea jucătorilor, fanilor și a arbitrilor. Dar dacă suntem în siguranță nu văd vreo problemă să facem sport, avem nevoie pentru că ne dă energie. Lumea a devenit tare nervoasă și anxioasă. Fotbalul e o industrie, are impact la public, deși superstarurile actuale sunt doctorii și asistentele. Am avut multe nopți albe, mă trezesc la 4 dimineața cu tot felul de gânduri și nu mai pot dormi."

"Avem mai multe planuri să reîncepem Champions și Europa League, în mai, iunie, iulie ori dacă să nu mai jucăm deloc. Dacă autoritățile nu-și dau acordul, nu vom putea. În orice caz e mai bine s-avem meciuri cu porțile închise și televizate, lumea vrea să vadă fotbal"
Alexander Čeferin, președintele UEFA

600de milioane de euro este fondul de solidaritate pe care îl va disponibiliza UEFA către cluburi pentru a face față crizei

EXCLUSIV. Oficialii LPF au făcut anunțul pentru GSP: „Miza e să începem sezonul următor tot cu 14 echipe!” + mesaj pentru formațiile din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  05 Aprilie 2020, 15:04

Nașul putea să fie acum în locul lui Ceferin...

maistorkokir
maistorkokir  •  05 Aprilie 2020, 03:24

la cum se impute treaba de la zi la alta, tare mi-e ca pana in 2021 nu vom mai vedea fotbal in Europa

883758598355956
Adrian Fulgos  •  05 Aprilie 2020, 00:51

Ce sa ne miram de ai noştrii, cind auzi si acest individ ce debitează. Şansele sa se mai joace meciuri sezonul asta si chiar anul asta sint minime. In plus, cine ar mai merge la stadion? Doar poate televiziunile. Sper să mă insel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează