INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Președintele UEFA nu mai vrea altă variantă: „Niciun meci fără spectatori la Euro”

Președintele UEFA nu mai vrea altă variantă: „Niciun meci fără spectatori la Euro”
Președintele UEFA nu mai vrea altă variantă: „Niciun meci fără spectatori la Euro”

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 15:13 / Actualizat marti, 16 martie 2021 18:32

Aleksander Ceferin le-a cerut tuturor celor 12 țări-gazdă să accepte prezența fanilor pe stadioane în ciuda pandemiei. Patru meciuri ar trebui să se dispute pe Arena Națională: trei în grupa C și o optime de finală

Dacă mult timp s-a speculat asupra acestui turneu final, unii specialiști susținând că nu se va putea desfășura nici în acest an (a fost amânat din 2020) din cauza pandemiei sau va avea loc într-o singură țară, acum, președintele UEFA este sigur că Euro se va disputa. Și nu doar atât. Aleksander Ceferin vrea și arene populate între 11 iunie și 11 iulie.

Ceferin: ”Putem organiza Euro și în zece sau unsprezece țări”

”Avem diverse scenarii, dar nu ne mai gândim la opțiunea de a juca pe stadioane goale. Niciun meci fără spectatori la Euro”, a declarat slovenul pentru Sky Sports, anunțând că numărul fanilor va fi decis în funcție de restricțiile din fiecare țară.

Ceferin a mai spus: ”Fiecare țară trebuie să garanteze că pot fi suporteri în tribune la partidele găzduite”. Liderul forului continental a precizat: ”Planul ideal este să organizăm Euro în 12 orașe din 12 țări, cum s-a stabilit inițial. Dar, dacă acest lucru nu va fi posibil, vom juca în zece sau unsprezece țări”.

Decizia finală, pe 19 aprilie

La începutul lui aprilie, toate cele 12 țări trebuie să informeze UEFA câți spectatori vor putea primi pe stadioane la Euro. O decizie finală se va lua pe 19 aprilie, la Nyon.

12orașe ar trebui să găzduiască Euro, dacă se respectă scenariul inițial: Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, Sankt Petersburg

Luis Suarez, „fără dinți” în deplasare! De 6 ani nu mai înscrie „afară” în Liga Campionilor!

Cazul Eden Hazard stârnește controverse la Real Madrid » Zidane: „Sunt lucruri pe care nu mi le pot explica”

Playtech: Ianis Hagi, o nouă lovitură din partea lui Steven Gerrard. Jurnaliștii britanici au făcut anunțul


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  16 Martie 2021, 23:01

Sunt convins că germanii și englezii deja tremură și vor deschide stadioane pentru Ceferin. Mai ales primii, care și-au trimis echipele proprii pe la Budapesta in Champions League. Doar noi stăm capra pentru antrenamentele Macedoniei de Nord.

cirus11
cirus11  •  16 Martie 2021, 19:01

Dar ce smecher este el cu sanatatea altora... ar fi culmea sa se joace cu stadioane pline cand sectiile ATI sunt pline de exemplu. Iar ideea asta ca schimba de azi pe maine cine organizeaza meciurile... si banii investiti de orase??? Dar banii pe care UEFA i-a luat pe bilete si ii tine de 2 ani si ii investeste in ce are chef...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează