INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Luis Suarez, „fără dinți” în deplasare! De 6 ani nu mai înscrie „afară” în Liga Campionilor!

Luis Suarez la Atletico Madrid, foto: Imago
Luis Suarez la Atletico Madrid, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 15:04 / Actualizat marti, 16 martie 2021 15:04

Diego Simeone încearcă să răstoarne eșecul de la București (0-1 cu Chelsea), sperând că uruguayanul Luis Suarez, 34 de ani, va rupe seria neagră, mâine, de la ora 22:00. Criza ofensivă e îngrijorătoare la Atletico Madrid.

A schimbat echipa, însă tot nu poate rupe un tabu ce îl bântuie de aproape șase ani. Luis Suarez ratează întâlnirea cu golul la jocurile în deplasare în Liga Campionilor din 15 aprilie 2015. De la o „dublă" pentru Barcelona cu PSG (3-1 în turul „sferturilor" pe „Parc des Princes"), uruguayanul a rămas pe sec timp de 24 de meciuri la rând, neconsiderând și duelurile disputate pe teren neutru.

Luis Suarez a marcat cu Bayern ultima dată

Atacantul care a înscris pe bandă rulantă în campionat la Atlético trebuie să-l scoată pe Simeone din impas. Mai ales când criza ofensivă e îngrijorătoare, cu 9 goluri marcate de „los colchoneros" în ultimele zece partide. Cu Chelsea, Levante și Getafe, au rămas cu zero pe tabelă. „Pistolarul" contrastează cu statisticile din La Liga, 18 reușite în 23 de jocuri. Ultima oară a punctat în Final 8 la Lisabona, în meciul de coșmar al Barçei cu Bayern (2-8).

5 meciuriare Luis Suarez are în Ligă Campionilor, la Atletico, fără gol. În total, 402 minute pe sec

Citește și: 

Delegare importantă pentru Istvan Kovacs » Va conduce un meci din optimile Ligii Campionilor!

Veste uriașă la PSG » Ce s-a decis în privința lui Mbappe și Neymar: „Sunt și vor rămâne așa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează