INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MERCATO

Veste uriașă la PSG » Ce s-a decis în privința lui Mbappe și Neymar: „Sunt și vor rămâne așa”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2021 12:33 / Actualizat joi, 11 martie 2021 12:53

Kylian Mbappe, 22 de ani și Neymar 29 de ani, vedetele campioanei Franței, curtate intens de marile cluburi europene, ar putea continua pe „Parc des Princes”. „Mbappé și Neymar sunt parizieni și vor rămâne parizieni”, a anunțat Nasser al-Khelaïfi, președintele lui PSG

Multe necunoscute pentru vară pe piața transferurilor. Trei dintre ele implică direct cele două cluburi care s-au înfruntat miercuri, în "optimile" Ligii: PSG și Barcelona. 

Mbappe și Neymar termină contractul în 2022

Ce se va întâmpla la sfârșitul sezonului cu Mbappé, Neymar și Messi? Nimeni nu poate spune acum cu certitudine.

  • Kylian Mbappé, 22 de ani, sub contract cu Paris Saint-Germain până în 2022, curtat de Real Madrid.
  • Neymar, 29 de ani, al cărui acord cu PSG expiră tot în 2022, a fost legat chiar de Barcelona.
  • Leo Messi, 33 de ani, aflat aproape de finalul înțelegerii (30 iunie) cu Barça, dorit pe „Parc des Princes".

Este posibil însă ca niciunul dintre cei trei să nu părăsească în vară adresa actuală. După meciul din „optimile" Champions, președintele grupării franceze, Nasser al-Khelaïfi, a fost întrebat la interviul pentru RMC Sport ce se va întâmpla cu vedetele echipei sale. 

Și qatarianul a răspuns: „Mbappé și Neymar sunt parizieni și vor rămâne parizieni". Sugerând că amândoi vor rămâne lângă Eiffel și în 2021-2022. Până la sfârșitul angajamentului, dacă nu îl vor prelungi.

Ronald Koeman: „Messi nu ar trebui să aibă îndoieli asupra viitorului Barcelonei"

Scenariul s-ar repeta și pentru Messi. În conflict cu fostul președinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, încercând să rupă legătura și să plece în 2020 (nu a reușit), argentinianul ar putea să continue pe "Camp Nou" și din vară. 

Potrivit postului de radio spaniol Cadena SER, Jorge Messi, tatăl și agentul fotbalistului, urma să se întâlnească la Punta Cana (Republica Dominicană) cu reprezentanții lui PSG. Dar Jorge a anulat orice negociere înainte de a asculta propunerea Barcelonei. Noul președinte, Joan Laporta, a fost cel care a semnat primul contract cu Messi la gruparea catalană, în 2005.

Și Ronald Koeman l-a sfătuit pe căpitan să nu renunțe la unicul club al carierei sale. „Leo a văzut această echipă crescând după schimbările făcute. A putut observa tinerii plini de talent, de mare perspectivă. Nu ar trebui să aibă îndoieli asupra viitorului formației", a declarat antrenorul. Cadena SER susține că sunt 50 la sută șanse ca el să semneze un nou contract cu Barcelona.

25de goluri a marcat Mbappé la 22 de ani și 80 de zile, cel mai tânăr jucător care atinge această cifră în Ligă; l-a depășit pe Messi, care avea 22 de ani și 286 de zile

40de goluri a influențat decisiv (25 de reușite și 15 assisturi) Kylian în 42 de meciuri disputate în Champions League, la AS Monaco și Paris Saint-Germain

Citește și alte știri despre PSG:

VAR, eroare mare în Barcelona - PSG! Catalanii puteau relansa lupta pentru calificare

PSG - Barcelona 1-1 (5-2 la general) » Fără miracol la Paris! După Ronaldo, și Messi este eliminat din Ligă! An de coșmar pentru monștrii fotbalului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează