INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

VAR, eroare mare în Barcelona - PSG! Catalanii puteau relansa lupta pentru calificare

Penalty-ul ratat de Leo Messi în PSG - Barcelona, la scorul de 1-1, ar fi trebuit repetat. +23   FOTO
Penalty-ul ratat de Leo Messi în PSG - Barcelona, la scorul de 1-1, ar fi trebuit repetat.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 00:04 / Actualizat joi, 11 martie 2021 00:32

Penalty-ul ratat de Leo Messi în PSG - Barcelona, la scorul de 1-1, ar fi trebuit repetat.

PSG - Barcelona. Penalty-ul ratat de Leo Messi necesita repetare

Barcelona putea trece în avantaj la Paris chiar înainte de pauză. Doar că Leo Messi, autorul unui supergol în minutul 37, a transformat modest penalty-ul obținut de Griezmann ('45+3), în picioarele lui Keylor Navas, care plecase deja în stânga „decarului” argentinian.

Chiar și așa, Messi avea dreptul unei repetări. Motivul? Înainte să execute, Marco Verratti (încercuit în imagine) a invadat semiluna din marginea careului mare. 

Conform regulamentului în vigoare, jucătorii nu au voie să pătrundă la penalty-uri în „D”-ul din buza careului, zona având aceeași calitate ca suprafața de pedeapsă propriu-zisă. 

Brigada condusă de britanicul Anthony Taylor a verificat doar ca Navas să fi ținut cel puțin un picior pe linia porții, ceea ce s-a și întâmplat. Poziția lui Verratti le-a scăpat inclusiv arbitrilor din cabina VAR. Greșeală mare de arbitraj!

Cele mai tari imagini din partida PSG - Barcelona

+19 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul PSG - Barcelona:

I-a dat Gigi mesaj? :) Decizia luată de Koeman în minutul 35 la PSG - Barcelona

Messi, înger și demon în PSG - Barcelona! Eurogol și penalty ratat în prima repriză

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  11 Martie 2021, 16:53

Mai jurnalistii lui PESTE care tot acuzati VAR-ul ba de una ba de alta... Voi chiar nu intelegeti ca pana la urmna nu VAR-ul trebuia sa-i spuna arbitrului de centru ca a fost o iregularitate ci cel care se afla la butoanele VAR. Deci tot un om... Care... Ce sa vezi? Dormea in post. Ca atare nu mai dati vina pe camere si pe monitoare... Ci pe cei care le utilizeaza si care uneori nu sesizeaza (nu pot sau nu vor) neregulile... Ca dovada... De unde ati avut imaginile cu pozitiia portarului? Pai tot din VAR... Atunci despre ce vorbim? Corect era sa spuneti ca aebitrii din cabina VAR nu au vrut sa se repete lovitura de la 11 m pentru ca daca o repetau li se anulau invitatiile la Crazy Horses sau Moulin Rouge!!!

mattteo
mattteo  •  11 Martie 2021, 10:07

Scandalos ar fi sa se repete 11 m pt asa ceva

1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Martie 2021, 09:49

*** din GSP in doliu fac front matanii cu cei din DIGI ,chiar mi-a fost mila de Ionut care spera ca si in minutele de prelungire Barsa sa inscrie de doua ori cand nici din 11 m nu a inscris ,ca sa nu mai amintim cum a fost acu 4 ani cand sau calificat in extremis cu largul concurs al arbitrului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează