INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Presiunea l-a făcut pe Mourinho să se ia la ceartă cu un jurnalist: "Folosește Google înainte de a pune întrebări stupide"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 17:57

Chelsea cu Jose Mourinho la cîrmă are un început foarte slab de sezon și după cinci etape ocupă un incredibil loc 17, cu doar 4 puncte.

Presiunea lipsei rezultatelor l-a făcut pe antrenorul portughez să răbufnească la conferința de presă. Tehnicianul a fost întrebat de un jurnalist dacă simte că al treilea an pe care-l petrece la Chelsea e dificil.

"La Porto şi la Inter nu a existat un al treilea sezon. La Chelsea, în primul mandat, am cîştigat Cupa Angliei, Cupa Ligii şi am ajuns pînă în semifinalele Ligii Campionilor. Cu Real Madrid am cîştigat Supercupa şi am ajuns în semifinalele Ligii Campionilor. Deci foloseşte Google înainte de a pune întrebări stupide", a spus Mourinho.

Totuși, Jose Mourinho a recunoscut că nu se simte tocmai confortabil după ultimele rezultate: "Nu sînt deloc fericit, pentru că nu sînt obișnuit să pierd, dar încerc să mă adaptez situației. Atunci cînd nu există rezultate, oamenii devin frustrați, e normal. Nu am cum să fiu tot doar un zîmbet".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kossu
kossu  •  15 Septembrie 2015, 19:35

Iartă-l, Mou... Era pe-o mână cu Chirilă. :-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează