INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Șeful arbitrilor a prezentat public scuze pentru prestația arbitrilor din Manchester United - Wolverhampton

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 15:39 / Actualizat marti, 15 august 2023 17:06

Federația a admis că arbitrii au greșit neacordându-i lui Wolverhampton un penalty în prelungirile meciului cu Manchester United (0-1) și i-a reținut de la delegări. Managerul „lupilor”, Gary O'Neil, a primit personal scuze de la șeful arbitrilor din Premier League!

Manchester United a învins-o pe Wolverhampton, luni seară, în prima rundă din Premier League (1-0). Dar în prelungirile partidei, "lupii" ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Portarul Onana a ieșit haotic, a ratat balonul și a doborât un adversar, pe Saka Kalajdzic, însă "centralul" Simon Hooper le-a refuzat oaspeților cuvenitul penalty.

Neymar, „la cuțite” cu Mbappe! » Gestul care a produs rumoare: „Își elimină adversarii ca un dictator”
FRANȚA
Neymar, „la cuțite” cu Mbappe! » Gestul care a produs rumoare: „Își elimină adversarii ca un dictator”

Scuze de la șeful arbitrilor din Premier League

Decizie susținută, spre surprinderea tuturor, și din camera VAR, de asistenții Michael Salisbury și Richard West. Federația a ajuns marți la concluzia că au greșit și a decis să-i rețină pe toți trei de la delegări! De asemenea, șeful arbitrilor, Jon Moss, i-a cerut scuze managerului Gary O'Neil (Wolverhampton) pentru greșeala comisă de Hooper.

„Nu cred că arbitrii au vrut să favorizeze pe cineva”

"Moss a recunoscut că penalty-ul a fost indubital și trebuia acordat. M-a făcut să mă simt mai rău. Atunci când știi că ai dreptate îți vine și mai greu să accepți că trebuie să pleci cu mâna goală.

 Nu cred că arbitrii au în intenție să favorizeze pe cineva. E natura umană. Când există nesiguranță în luarea unei decizii, oricine poate fi influențat de suporterii de pe Old Trafford și de faptul că e vorba despre Manchester United. De aceea cred că VAR ar trebui să fie capabil să ajute mai mult în astfel de momente", a comentat O'Neil.

Chestionat la final, de reporteri, "agresorul" Onana a negat faultul: "Pentru mine a fost un contact între doi tipi masivi și nimic nu s-a întâmplat. Am fost sigur că nu se va dicta penalty împotriva noastră".

Prezență-surpriză în lotul pe care FCSB îl deplasează astăzi în Danemarca!

Revanșa selecționerului » Spania va disputa în premieră finala Mondialului feminin, condusă de antrenorul pe care jucătoarele au vrut să-l schimbe!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
laurkro
laurkro  •  15 August 2023, 22:36

Între timp, la noi, li se da tuturor cu flit la orice întrebare de către Vassaras și compania. Aroganta fudulului.

contrabas3
contrabas3  •  15 August 2023, 18:58

Degeaba… scuzele nu mai ajută pe nimeni. S-a furat cel puțin un punct, pe nedrept, celor de la Wolverhampton. Am fost școcat că arbitrul nu a dictat penalty.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează