INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - REAL MADRID 3-0

Prestație jenantă a lui Modric și a starurilor din echipa anului: "Premianții de la The Best n-au dezbrăcat smokingul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2018 10:24

Los Blancos suferă când dau de rivale de calibru. După Atletico, în Supercupa Europei, și Bilbao, a venit rândul Sevillei să facă instrucție cu trupa lui Lopetegui, scor 0-3. Sindromul premiilor FIFA a lovit iarăși.

Rareori se întâmplă ca Barcelona și Real să piardă în aceeași etapă, la două ceasuri diferență. Și, mai ales, la scor de neprezentare, cazul madrilenilor! Chiar au devenit un caz vizitele la Sevilla, unde au pierdut 6 din ultimele 7 partide. Aseară însă, n-au avut nicio șansă. "Sevilla a fost mult mai bună și a meritat. Noi am jucat prost, fără presing și agresivitate. Am primit rapid două goluri și n-am mai putut remonta. Am avut ghinion să rămânem în 10 după ruptura lui Marcelo. Nimeni n-a corespuns, inclusiv antrenorul!", recunoaște Lopetegui.

"Lopetegui n-are nicio scuză"

Campioana Europei are deja o problemă cu echipele de calibru în Spania. Învinsă de Atletico în Supercupă, Real a suferit teribil și la Bilbao, iar acum Andre Silva și compania le-au aplicat o corecție îngrijorătoare. Iar sâmbătă o așteaptă din nou trupa lui Simeone în derbyul madrilen.

Marca a comentat ironic prestația multor vedete: "Unii din premianții de la gala The Best au părut că n-au dezbrăcat smokingul. Și acum doi ani, după același eveniment, au capotat la Sevilla, rupând o serie invincibilă de 40 de meciuri. Iar în sezonul trecut, tot Machín, aflat la conducerea Gironei, le-a pus piedică. Lopetegui nu are scuză pentru umilința suferită". Nici golul lui Modrici (și cel mai bun fotbalist al anului de nerecunoscut!), anulat cu VAR, ori bara țintită de Bale. 

6
goluri are André Silva în 6 etape la Sevilla. A marcat de trei ori mai mult ca în tot sezonul trecut la Milan în 24 de meciuri. Portughezul e golgeter în LaLiga

15 anitrecuseră de când Sevilla n-a mai condus-o pe Real cu minimum 3 goluri în prima repriză. Din aprilie 2015, de la 0-5 cu Bayern, o echipă a lui Lopetegui n-a mai suferit atât înaintea pauzei

Vezi și: GALERIE FOTO Real Madrid, umilită pe Ramón Sánchez Pizjuán » Courtois, cel mai bun om al campioanei Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Septembrie 2018, 14:04

Ar fi cazul ca Florentino Perez sa-i dea un telefon lui Zidane!Varianta de rezerva:Maurinho!Niciodata nu i-am vazut pe Real Madrid jucand stereotip,numai cu centrari inalte in careu!Ca in Liga lui Becali!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează