INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIFA

Prestidigitatorul Sepp Blatter » Visează fotbal interplanetar! Vrea ca antrenorii să poată contesta două decizii pe meci, ca la tenis pe set

Articol de - Publicat vineri, 13 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 21:49

Preşedintele FIFA, 78 de ani, a făcut o demonstraţie de populism înainte de a-şi anunţa candidatura pentru un nou mandat: ”Misiunea mea nu s-a încheiat”

Congresul FIFA de la Sao Paulo a avut miercuri un unic cîştigător: Sepp Blatter. Deşi era de aşteptat ca poziţia lui se clatine în contextul scandalului de corupţie privind acordarea CM 2022 Qatarului, preşedintele forului mondial a ieşit chiar mai puternic din confruntarea cu detractorii săi.

Cel mai important, elveţianul în vîrstă de 78 de ani şi-a atins obiectivul primordial. A blocat solicitarea rivalului Platini de a stabili o limită de vîrstă pentru candidatura în fruntea FIFA, pentru ca apoi să anunţe oficial că vrea un nou mandat: "Misiunea mea nu s-a încheiat. Dacă mă vreţi, sînt gata să continuu".

Iar în încheiere a oferit o adevărată demonstraţie de populism. Pentru a se asigura că cei 209 delegaţii nu-l uită pînă-n mai 2015, cînd au loc alegerile, a promis federaţiilor cîte 250.000 de dolari.

Apoi, vorbind despre fotbalul în continuă modernizare, a mărturisit că vrea să le ofere antrenorilor posibilitatea de a contesta cîte două decizii de arbitraj pe meci! Ca-n tenis pe set. Şi-a încheiat apoteotic: "Mă întreb dacă fotbalul se joacă şi pe alte planete. Poate că într-o bună zi nu vom mai avea doar un campionat mondial, ci competiţii interplanetare!".


1,386 miliarde de dolari e suma la care s-au ridicat încasările FIFA în 2013. Profitul net: 72 milioane de dolari

"Don Vito Corleone ar aprecia strategiile lui Blatter. FIFA e o adevărată mafia"
David Triesman, fost preşedinte al federaţiei engleze


Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  13 Iunie 2014, 16:47

huaaaaaaaaaaaaaaa hotuuuuuuuuuuuu

ortega
ortega  •  13 Iunie 2014, 11:47

Ăsta-i un Mitică Dragomir planetar ...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Iunie 2014, 09:17
Postat de unico_biancorossi pe 13 Iunie 2014, 09:15

chiar nu stie nimeni pe undeva un lunetist bun ?

iata dc : Apoi, vorbind despre fotbalul în continuă modernizare, a mărturisit că vrea să le ofere antrenorilor posibilitatea de a contesta cîte două decizii de arbitraj pe meci! Ca-n tenis pe set. Şi-a încheiat apoteotic: "Mă întreb dacă fotbalul se joacă şi pe alte planete. Poate că într-o bună zi nu vom mai avea doar un campionat mondial, ci competiţii interplanetare!". __ insusi presedintele forului suprem al Futbolului s-a sclerozat, confunda acest sport fenomenal cu alte sporturi si vizeaza omuleti verzi plecati pe contraatac..)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează