INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Prima bombă a perioadei de mercato » Şefii lui Bayern îi fac toate poftele lui Guardiola! Super-transfer la campioana Europei

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 16:03

Bayern Munchen a făcut primul transfer important în această iarnă, iar Pep Guardiola a completat "Dream Team-ul" de la campioana Europei cu un super-atacant.

Presa din Germania a anunţat deja că Robert Lewandowski, jucător dorit de Guardiola la Munchen încă din vară, a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea bavareză.

Bayern Munchen a făcut primul transfer important în această iarnă, iar Pep Guardiola a completat "Dream Team-ul" de la campioana Europei cu un super-atacant.

Presa din Germania a anunţat deja că Robert Lewandowski, jucător dorit de Guardiola la Munchen încă din vară, a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea bavareză.

Lewandowski urmează să efectueze vizita medicală, iar dacă totul decurge bine, polonezul va juca la Bayern din sezonul următor.

Lewandowski vine din postura de liber de contract la Bayern, intrînd deja în ultimele 6 luni la Borussia Dortmund. Va juca însă la marea rivală pînă la finalul sezonului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
plischi
plischi  •  05 Ianuarie 2014, 08:41

borussia dortmund s-a consolat de asta-vara cu pierderea lui lewa, dar vad ca abia acum s-a hotarat sa-i concureze pe stelisti, gandindu-se si ei la keseru. asta in cazul in care nu se vor orienta spre kapetanos, si el liber de fotbal de ceva vreme! l-ar fi luat ei si pe nikolici, insa boala de care sufera asta este tare molipsitoare.

paul.o.53
paul.o.53  •  05 Ianuarie 2014, 07:18

8 mil euro/an , sub Ribery,Lahm si Schweinsteiger , toti cu 10 mil/an, insa contract pe 5 ani!.Nu stiu daca este "pofta" lui Pep intrucat era in carti inca din timpul lui Heynckes. Elber nu e entuziast stiind ca Pep joaca de multe ori fara varf. Ieri a fost putin circ la vizita medicala : la doctor asteptau muti ziaristi( surse de la aeroport i-au informat ca e in avionul de la Varsovia) Lewa - cu caciula si fular pe fata - a intrat printr-o cofetarie alaturata si apoi printr-o curte interioara a urcat cu liftul la doctor :-)(sursa - Bild).De ce nu a incasat Dortmund ? Presedintele Watzke a spus ca prefera sa-l tina pana la final de contract decat sa incaseze pe el ,desi stia clar

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  05 Ianuarie 2014, 03:54

eu nu ii inteleg pe cei de la Dortmund...acum vreo 2 ani si ceva l-au vandut pe Nuri Sahin la Real Madrid pe 10 milioane de Euro...in conditiile in care era cel mai bun mijlocas din Bundesliga in acel moment(altii vand jucatori care nu au impresionat cu 30 de milioane).acum pierd un jucator pe care trebuia sa ia minim 25 de mil.nu or sa ia nimic pt ca e in ultimele 6 luni de contract...concluzia este ca mai bine i-ar fi tinut pe cei doi,si prin prestatiile lor si vanzarea de tricouri faceau mai mult de 10 mil cu siguranta;)....

Vezi toate comentariile (75)
Comentează