INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Prima mare performanță pentru Pippo Inzaghi în cariera de antrenor: „Am intrat în istorie”

Filippo și Simone Inzaghi vor fi adversari în Serie A
Filippo și Simone Inzaghi vor fi adversari în Serie A

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 18:20 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 20:28

După trei aventuri eșuate la Milan, Venezia și Bologna, Filippo Inzaghi a promovat cu Benevento în Serie A și e gata de confruntarea cu fratele său Simone (Lazio).

La 46 de ani, Filippo Inzaghi reușește prima performanță ca antrenor. După ce a fost demis de Milan la sfârșitul primului sezon (2015), a ratat promovarea cu Venezia în 2018 și a fost dat afară de Bologna în doar 7 luni (ianuarie 2019), marele atacant italian al anilor 1990-2000 a propulsat-o pe Benevento în Serie A cu șapte etape înainte de final. Cum numai Ascoli mai izbutise, în 1978.

 Luni, a câștigat cu 1-0 acasă în fața lui Juve Stabia și e pe locul 1 în Serie B, cu un avans de 24 de puncte față de ultima poziție a podiumului. "Am intrat în istorie", a declarat "Super Pippo", pregătit stagiunea viitoare de o confruntare cu fratele său Simone Inzaghi, tehnicianul lui Lazio. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo, mereu la vânătoare de recorduri: și-a luat cel mai scump Rolex

Final 8-ul Ligii Campionilor în pericol » La Lisabona crește numărul cazurilor de COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează