INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Primul jucător de care se desparte Barcelona » Catalanii i-au stabilit prețul și au primit deja oferte

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 13:41

Barcelona vrea să își întărească echipa pentru sezonul viitor, iar primul post deficitar pe care vrea să îl acopere este cel de fundaș central.

În acest moment, în lotul catalanilor sunt cinci fundași centrali, Mathieu, Pique, Bartra, Mascherano și Vermaelen, iar Barcelona vrea să renunțe la cel puțin unul dintre ei.

Astfel, potrivit presei catalane, Barcelona îl va lăsa pe Marc Bartra să plece. Fundașul este nemulțumit de faptul că nu joacă mai des și vrea să se transfere, iar conducerea echipei i-a fixat un preț de 12 milioane de euro.

De serviciile lui Bartra s-au interesat deja mai multe echipe importante. Manchester United, Tottehnam, Porto și Fiorentina sunt dispuse să îl transfere pe spaniol în vară și vor negocia cu Barcelona.

Fundașul de 25 de ani este un produs al clubului catalan, iar în acest sezon a jucat 20 de meciuri. 

12.000.000 €este cota lui Bartra, potrivit transfermarkt.de

Din vânzarea lui Bartra și a încă unui fundaș, Barcelona vrea să îl cumpere pe Aymeric Laporte, fundașul lui Athletic Bilbao, pentru care ar trebui să plătească aproxiamtiv 30 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează