INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

FOTO Surprins pe Tinder cu Alexandra, în poza oficială din autocarul echipei

Jay Foulston (22 de ani), fundașul central al lui Taunton Town, echipă din al șaselea eșalon al fotbalului britanic, a fost surprins pe o aplicație de întâlniri într-o fotografie oficială a clubului. +4   FOTO
Jay Foulston (22 de ani), fundașul central al lui Taunton Town, echipă din al șaselea eșalon al fotbalului britanic, a fost surprins pe o aplicație de întâlniri într-o fotografie oficială a clubului.

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 19:34 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 19:34

Gafă simpatică în fotbalul mic din Anglia. Jay Foulston (22 de ani), fundașul central al lui Taunton Town, echipă din al șaselea eșalon al fotbalului britanic, a fost surprins pe o aplicație de întâlniri într-o fotografie oficială a clubului. 

Taunton Town s-a deplasat sâmbătă pe terenul lui Eastbourne Boro, pentru un meci din runda cu numărul 31 din National League South. Oficialii clubului au postat o serie de imagini din autocar, în drumul spre stadion, și l-au prins „în ofsaid” pe Jay Foulston. 

Valentin Mihăilă a ieșit de pe teren în lacrimi, după doar 14 minute din duelul cu Drăgușin, Pușcaș și Drăguș!
PARMA
Valentin Mihăilă a ieșit de pe teren în lacrimi, după doar 14 minute din duelul cu Drăgușin, Pușcaș și Drăguș!

Surprins pe Tinder în poza oficială

Fundașul central butona de zor telefonul pe o aplicație de dating, numită Tinder. Imaginea în care apare contul „Alexandrei” a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Impresionat de prestația lui Foulston din prima repriză cu Boro, 0-0 în acel moment, cel care controlează contul de Twitter al clubului a scris: „Sperăm că magia lui Jay funcționează la fel de bine și în afara terenului”. Replica fotbalistului nu s-a lăsat așteptată: „Chiar a mers!”. 

Taunton s-a impus sâmbătă cu 3-0 și ocupă locul 16 în National League South, cu 31 de puncte obținute în 22 de runde. E departe de zona retrogradării, dar fără șanse la promovare.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Greu fără Benzema » Real Madrid pleacă învinsă de la Mallorca și îi face culoar spre titlu Barcelonei

Toți pentru Messi » Antrenorul lui PSG, foarte clar: „Cer echipei să joace pentru Leo”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  05 Februarie 2023, 20:27

Ce stire….

Vezi toate comentariile (1)
Comentează