INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reading își vinde starurile pentru a rezolva problemele financiare! Cine îl vrea pe George Pușcaș

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2020 15:42

Internaționalul George Pușcaș (24 de ani), cumpărat vara trecută de la Inter cu 8 milioane de euro, ar putea ajunge la Fenerbahce.

Dacă liderii Premier League încă speră ca sezonul să continue, cluburile din Championship, League One și League Two ar fi fost anunțate că sunt șanse mari ca toate campionatele să se oprească definitiv (pentru că, altfel, ar fi nevoie de prea multe teste anticoronavirus). Stop fotbal în ligile inferioare, susține The Sun! 

George Pușcaș are probleme la Reading 

Reading, locul 14 în liga secundă, ar fi una dintre grupările cele mai afectate financiar. Potrivit publicației Berkshire Live, alb-albaștrii au avut cele mai mari salarii din Championship în sezonul 2018-2019. „Achiziționarea unor jucători ca George Pușcaș sau Lucas Joao nu a scăzut lista salariilor". 

„Tricolorul” a fost cumpărat cu 8 milioane de euro de la Inter Milano. Cum Reading va trece printr-o perioadă extrem de dificilă, directorul executiv Nigel Howe ar fi avertizat deja mai multe staruri că vor fi vândute în această vară. În cazul lui Pușcaș, s-a vehiculat insistent varianta Fenerbahce încă din toamna trecută. În ianuarie, nu s-a materializat nimic, atacantul în vârstă de 24 de ani fiind accidentat. 

1 milion de euroeste salariul anual al lui George Pușcaș la Reading 4 ani de contract mai are atacantul la echipa engleză

VIDEO / Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană! Ce se întâmplă cu formația lui Tătărușanu

Răzvan Marin a surprins la reunirea lui Ajax: „E Slim Shady” :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close