INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Răzvan Marin a surprins la reunirea lui Ajax: „E Slim Shady” :)

Răzvan Marin are un nou look, iar olandezii l-au comparat cu Eminem
Răzvan Marin are un nou look, iar olandezii l-au comparat cu Eminem

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2020 13:36

Ajax s-a pregătit miercuri în grupuri mici la centrul De Toekomst. „E Slim Shady”, a comentat un fan văzându-l pe Răzvan Marin (23 de ani, mijlocaș central) vopsit blond. Îl compară cu faimosul rapper american Eminem.

În Olanda, sezonul s-a întrerupt definitiv, toate competițiile au fost anulate de federația batavă. Pe acest fond, a surprins decizia lui Ajax. Miercuri, mai mulți jucători ai „lăncierilor", inclusiv Răzvan Marin, s-au antrenat la centrul sportiv De Toekomst. În grupuri mici, pe două terenuri paralele.

Ajax s-a întors la antrenamente. Răzvan Marin, comparat cu Eminem

„Fericit să fiu din nou pe gazon", a postat Marin pe Instagram. Fanii roș-albilor s-au amuzat văzându-l blond, ca „tricolorii" la Mondialul din 1998. „E Slim Shady", a spus un suporter olandez.

 „Se duce la același coafor ca Babel", s-a mai comentat. Babel, împrumutat de Galatasaray la Ajax din ianuarie, a fost vopsit în mai multe culori. Erik ten Hag a privit de pe margine antrenamentul. 

„Toți sunt fericiți. Într-o perioadă ciudată, ei pot alerga din nou", a declarat tehnicianul. „Toți trăim în incertitudine. Nu știm când vom putea juca din nou, dar cel mai important era ca băieții să simtă mingea și să se simtă bine".

Răzvan Marin a surprins la reunirea lui Ajax: „E Slim Shady” :)

Eminem

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tulburător! Faustino Asprilla povestește cum l-a salvat Andres Escobar de la moarte: „Așa, a fost ucis el”

Președintele Franței, cerere de ultim moment pentru toate marile campionate ale Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
clnscp
clnscp  •  30 Aprilie 2020, 15:19

Mai are ceva in comun cu Eminem, li s-au dus carierele pe apa sambetei in egala masura, cu mentiunea ca Eminem a reusit totusi sa se mentina relevant mai mult de 2 ani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează