INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Probleme pentru Pizarro! Fetița lui a ieșit „pozitiv” la COVID-19, vârful lui Werder Bremen ratează meciul de luni

Claudio Pizarro, în verde, foto: Guliver/gettyimages
Claudio Pizarro, în verde, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 11:35

Atacantul lui Werder, Claudio Pizarro, va trebui să intre în carantină pentru două săptămâni, după ce fiica lui a fost testată „pozitiv” la noul coronavirus. Peruanul nu va juca împotriva lui Leverkusen, luni.

Implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, Werder Bremen nu se va putea baza luni, contra lui Bayer Leverkusen, pe atacantul Claudio Pizarro. Peruanul și-a testat luni soția și cei trei copii la club, iar fiica, Antonella, a ieșit „pozitiv”. 

Deși Pizarro nu e infectat, DSP-ul local a decis ca el și întreaga familie să intre în carantină, pentru două săptămâni. Preventiv. Astfel că el va rata sigur meciul de luni, când Werder joacă împotriva lui Bayer Leverkusen. 

Clubul n-a vrut să confirme, la solicitarea jurnaliștilor. Dar marți, la o zi după testare, a anunțat că „vârful" de 41 ani ar fi suferit o leziune musculară și va lipsi mai multe săptămâni.

Citește și alte știri din Bundesliga:

Măsuri bizare în Bundesliga! De ce RB Leipzig a adus o scară de avion pe stadion, la meciul de azi cu Freiburg

Ghidul Bundesliga în pandemie. 14 lucruri pe care trebuie să le știm înaintea etapei de azi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează