INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Probleme pentru Chelsea: riscă o sancțiune dură după ce a transferat ilegal un minor și l-a angajat fictiv pe tatăl jucătorului

Andreas Christensen, în dreapta // FOTO: Reuters
Andreas Christensen, în dreapta // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 18:39

Pentru a-l convinge să accepte transferul lui Andreas Christensen, care avea 16 ani în 2012, clubul londonez l-a angajat ca scouter pe tatăl său, plătindu-i 600.000 de lire. Fără ca acesta să lucreze efectiv pentru Chelsea.

Dosarul Football Leaks divulgă informații halucinante. Pentru a-l lua pe Andreas Christensen, fundașul danez în vârstă de 22 de ani, în 2012, când acesta avea doar 16 ani, deși era interzis să achiziționeze minori străini, Chelsea l-a "convins" pe tatăl acestuia să semneze după ce ia oferit un bonus de 600.000 de lire sterline, echivalentul a (675.000 de euro).

Ca să justifice acești bani, clubul londonez l-a trecut pe Sten Christensen, părintele stoperului, la departamentul de scouting, post pe care scandinavul nu l-a ocupat niciodată în realitate, anunță cotidianul danez Politiken. El era antrenorul cu portarii al lui Brøndby.

Chelsea riscă doi ani de interdicție în mercato din cauza încălcării regulamentului de transfer al minorilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
iulihenry14
iulihenry14  •  16 Noiembrie 2018, 19:46

Stucane asta din ce mafie facea parte? Era tacsu patron pe la vreun club? Sau daca nu il cheama Hagi nu te intereseaza?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează