INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Probleme tot mai mari pentru una dintre legendele fotbalului mondial: "Arată rău, toate problemele au lăsat urme"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 10:17

Prietenii își fac griji pentru sănătatea fostului campion mondial Franz Beckenbauer, 72 de ani, care se recuperează după o a doua operație pe cord deschis. 

Moartea fiului cel mare, Stephan, în 2015, problemele în căsnicie și implicarea în scandalul de corupție privind acordarea CM 2006 Germaniei l-au îngenuncheat pe Franz Beckenbauer.

Fostul campion al lumii, atât ca jucător (1974), cât și ca antrenor (1990), se recuperează după o a doua intervenție chirurgicală pe cord deschis, iar prietenii se tem pentru sănătatea lui.

Lothar Matthaus, 56 de ani, o altă glorie a fotbalului german, l-a întâlnit pe Kaiser cu ceva timp în urmă și a rămas profund marcat.

"Franz arată rău. Stresul și toate întâmplările din ultima vreme, atât cele din viața privată, cât și acelea legate de atribuirea Mondialului 2006 au lăsat urme", a povestit fostul căpitan al lui Bayern, care i-a fost jucător și la clubul munchenez, și la națională.

4 titluri,
4 Cupe ale Germaniei, 3 Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor și Cupa Intercontinentală a câștigat Beckenbauer, ca jucător, cu Bayern. Plus un titlu cu Hamburg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  20 Decembrie 2017, 16:44

Mare fotbalist si antrenor dar caracter mizerabil...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează