INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Probleme URIAȘE pentru Liverpool » 3 dintre cei 4 fundași centrali s-au accidentat! Klopp nu înțelege cum s-a întâmplat asta

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 09:39

Liverpool a fost eliminată din Cupa Angliei de Wolverhampton, scor 2-1. Problema și mai gravă este accidentarea vicecampionului mondial Dejan Lovren (29 de ani). 

de Andrei Chirică

Jurgen Klopp are probleme serioase în atingerea obiectivelor. Jumătatea perfectă de sezon, soldată cu accederea în optimile Ligii Campionilor și cu poziția de lider în Premier League are consecințe. Accidentarea lui Lovren se adaugă absențelor lui Joe Gomez și a lui Joel Matip, ceilalți fundași centrali din lotul "cormoranilor". Singurul apt pe acea poziție rămâne olandezul Virgil van Dijk

Klopp, surprins

"Lovren a suferit o accidentare la coapsă. Asta am auzit de la staff-ul medical. Am întrebat pe toată lumea cum s-a întâmplat, nu exista niciun semn înainte. Totul s-a produs dintr-odată. Nu știm cât de serioasă este problema", a declarat Klopp imediat după meci. 

Ce soluții au "cormoranii"

Joe Gomez, omul care își câștigase locul de titular alături de Van Dijk, nu a revenit încă la antrenamente, iar Matip a reluat pregătirea, dar nu e încă pregătit. 

Ki-Jana Hoever, olandezul de 16 ani introdus aseară în locul lui Lovren, nu poate fi o soluție pentru duelurile tari din campionat. Cel mai probabil, dacă Lovren nu va fi recuperat, Fabinho va apărea în centrul apărării.

Vezi și: 

Ape tulburi la Barcelona » Ernesto Valverde a fost categoric: "Nu te voi mai convoca pentru niciun meci!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează