INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TAVRIA SIMFEROPOL

Problemele din Crimeea îl sperie şi pe un fotbalist român: "Mi-e teamă!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 11:12

La sfîrşitul săptămînii trecute a avut loc un referendum în peninsula Crimeea, iar locuitorii au votat în proporţie covîrşitoare, de 96.6%, trecerea la Rusia.

În Crimeea evoluează şi Lucian Burdujan, iar atacantul român a vorbit despre problemele actuale de la Tavria Simferopol, explicînd şi că este foarte posibil ca echipa să se mute în Rusia:

"Nimeni nu ştie exact ce se va întîmpla în continuare. Noi, cei de la echipă, sîntem speriaţi de evenimente. Ne-am fi dorit să nu se întîmple ce s-a întîmplat. Nu ştiu unde vom juca în continuare, dacă vom continua în campionatul Ucrainei sau vom merge să jucăm în Rusia.

Şefii noştri spun că este posibil ca acest sezon să-l încheiem în liga ucraineană şi abia apoi să se mute, dar nimic nu este sigur. Domneşte o stare de incertitudine aici şi mie mi-e şi un pic teamă.

Tavria Simferopol este un club foarte potent financiar, care poate nu este la nivelul Şahtiorului sau al lui Dinamo Kiev, dar cred că se poate compara cu grupări din prima ligă rusă. Sigur nu este ca ŢSKA Moscova sau Zenit Sankt-Petersburg, dar, după părerea mea, clubul unde activez nu e mai prejos decît un Terek Groznîi sau Krylya Sovietov. Cred că ne-am descurca şi în prima ligă rusă", a spus Lucian Burdujan în Ziarul Ring.

Citeşte şi: Furtuna Crimeea » După anexare, ruşii vor cluburile Tavria şi Sevastopol în liga lor!


Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  20 Martie 2014, 00:49

Care ”probleme”? În Crimeea nu mai sunt niciun fel de probleme.

ceaces
ceaces  •  19 Martie 2014, 13:58

ba pr0stane.omu ala are un contract

grigio121
grigio121  •  19 Martie 2014, 12:31

Inca nu ai inteles ca trebuie sa-ti iei stolul..........si mai lasati vrajeala lui Lucescu(sa jucam cum ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic).O sa vina vreme mare,si acolo esti in mijlocul furtunii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează