INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RESTAURANT

Profit exorbitant! Cât a făcut restaurantul abia deschis de bucătarul care a gătit pentru David Beckham sau Bianca Andreescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 17:50 / Actualizat vineri, 12 august 2022 17:59

În vârstă de 39 de ani, Salt Bae, bucătarul turc celebru pentru felul în servește friptura, face o avere în proaspăt deschisul său restaurant deschis în Londra. 

Conform Bloomberg, Nusret Gokce, care a devenit viral pe rețelele de socializare pentru felul în care pune sare pe friptură, are mai multe restaurante celebre, în New York, Dubai sau Istanbul. Acum, a deschis restaurantul Knightsbridge în Londra, în septembrie 2021. 

Săptămâna aceasta, Nusret UK Limited, compania din spatele restaurantului, și-a publicat datele financiare și „a avut performanțe mai mari decât se aștepta”. Mai precis, a realizat un profit de 2,3 milioane de lire sterline în 2021, cu vânzări de 7 milioane.

 Asta îl va face unul dintre cele mai profitabile restaurante din Londra, mai ales că este foarte neobișnuit ca restaurantele să facă un profit substanțial în primul lor an.

Profitul imens al lui Salt Bae, în contrast cu ce salarii le plătește angajaților

Ziarele din Anglia scriu că performanța este cu atât mai impresionantă cu cât mai mulți critici culinari nu au fost deloc impresionanți de ce au găsit la restaurant. 

Printre celebritățile care au gustat din friptura de 600 de dolari a lui Nusr-Et se numără nume imense, precum Diego Maradona, David Beckham, Naomi Campbell, Leonardo DiCaprio, Snoop Dogg, P Diddy și Drake, care au fost văzuți cu toții la restaurantele sale.

Profitul companiei este impresionant și dacă se ține cont de cât de puțin le dă Salt Bae celor care lucrează pentru el. Astfel, bucătarul a fost criticat pentru că i-ar plăti pe chefii săi cu doar 12 lire sterline pe oră – același preț pentru care Nusr-Et vinde un știulete de porumb. 

După cel din Londra, Salt Bae a mai deschis un restaurant, al 28-lea, în Arabia Saudită.  

Bianca Andreescu, răsfățată de Salt Bae » Celebrul bucătar a făcut-o să râdă cu lacrimi

Citește și alte știri de fotbal: 

Orele la care vor juca FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea în play-off-ul Conference League

FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close