INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PLAY-OFF

Orele la care vor juca FCSB, CFR Cluj și CS Universitatea în play-off-ul Conference League

Golul lui Jefte (foto, în vișiniu) a calificat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Conference League // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA
Golul lui Jefte (foto, în vișiniu) a calificat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Conference League // foto: Facebook @ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 14:13 / Actualizat vineri, 12 august 2022 16:16

UEFA a anunțat orele la care se vor disputa meciurile din play-off-ul Europa Conference League. Toate echipele din România calificate în ultima rundă preliminară vor juca pe 18, respectiv 25 august.

FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”
FCSB
FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”

Zilele și orele pentru meciurile echipelor românești din play-off-ul Conference League

Prima echipă românească care intră în scenă este Universitatea Craiova. Oltenii vor juca turul cu Hapoel Beer-Sheva, din Israel, pe 18 august, de la ora 20:30. Partida va avea loc la Severin, întrucât arena Ion Oblemenco este rezervată festivalului muzical IntenCity. 

Urmează CFR Cluj, care va juca cu Maribor, campioana Sloveniei, de la ora 21:15 în România (ora locală 20:15). Partida va avea loc pe arena Ljudski vrt din Maribor. În fine, turul dintre FCSB și norvegienii de la Viking, de pe Arena Națională, se va juca de la ora 21:30

La retur, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova joacă simultan

La retur, pe 25 august, toate cele 3 echipe românești vor juca de la aceeași oră, 20:00. CFR Cluj - Maribor se joacă la Cluj-Napoca, Viking - FCSB în Stavanger, Norvegia, iar Hapoel - CS Universitatea în Israel, la Beer Sheva, pe stadionul Turner.

În acest moment nu se cunosc televiziunile care vor transmite cele 3 „duble”. 

Mai multe știri din Conference League: 

Jucătorul de la FCSB pe care Florin Gardoș îl compară cu Mesut Ozil: „Mi-am adus aminte de geniul lui”

În ciuda accidentării grave, CFR Cluj nu se „leapădă” de Debeljuh: „În semn de apreciere, îi prelungim contractul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează