INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Jucătorul de la FCSB pe care Florin Gardoș îl compară cu Mesut Ozil: „Mi-am adus aminte de geniul lui”

Octavian Popescu
Octavian Popescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 12:45 / Actualizat vineri, 12 august 2022 13:37

Florin Gardoș (33 de ani), fostul fundaș central al celor de la FCSB, l-a lăudat pe Octavian Popescu pentru pasa excelentă dată lui Bogdan Rusu la golul roș-albaștrilor, comparându-l pe mijlocaș cu celebrul Mesut Ozil, fost jucător la Arsenal sau Real Madrid. 

În minutul 28, Octavian Popescu a ieșit la rampă în meciul cu Dunajska. „Decarul” roș-albaștrilor a inventat o pasă superbă cu exteriorul pe culoar pentru Bogdan Rusu care a trimis în bară. Mingea a sărit la Cordea, care a înscris singurul gol al partidei. Gardoș a lăudat execuția de finețe a lui Popescu.

„Foarte importantă victorie și mai importantă calificarea. Jocul n-a strălucit și e greu pentru că am văzut mulți jucători noi în primul 11, sigur le va mai trebui timp să se omogenizeze. Mi-a plăcut atitudinea, chiar au fost agresivi. Mi s-a părut că toată lumea își dorește să arate, să mulțumească publicul, iar ăsta e un lucru important. 

Mi-a plăcut pasa genială a lui Tavi Popescu, chiar e o pasă de mare fotbalist. Are mult de muncă, nu e bine să-l lăudăm prea mult. Eu nu vreau să exagerez, nu înseamnă că e la fel de bun ca Ozil, dar mi-am adus aminte pe moment de geniul lui Ozil”, a declarat Gardoș la Pro Arena

Gigi Becali: „Octavian Popescu stagnează. Vreau mai mult de la el”

După meciul cu slovacii de la Dunajska Streda, Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu, spunând că are așteptări mai mari de la căpitanul său. 

„Normal că am așteptări mai mari de la Tavi. De la un jucător tânăr, de 18-19 ani, vreau să crească câtuși de puțin, dar să crească! Octavian stagnează. E adevărat că ne dă senzația de mare jucător pentru că ne câștigă meciurile.

Dă o pasă decisivă ca aseară, scoate un roșu și se înscrie, dar nu vreau doar atât de la el. Vreau să înscrie, vreau să dribleze în ultimii 30 de metri și să dea la poartă, vreau mai multe pase decisive. Vreau să crească, vreau mult mai mult de la el.

Pasa aia a fost o încântare, dar nu poți lua 50 de milioane cu o pasă pe meci. Dacă vrei milioane pe el, trebuie 3 pase ca aia pe meci, plus încă unul sau două goluri”, a afirmat Becali.

VIDEO Andrei Cordea, declarații după FCSB - Dunajska Streda 1-0: „Le mulțumesc suporterilor!”

Citește și: 

Becali îl face praf pe Adrian Mutu, după oferta pentru Coman: „Nu cred că face Șucu asemenea mizerii. Dacă pui antrenorul să negocieze, ești de circ!”
FCSB
Becali îl face praf pe Adrian Mutu, după oferta pentru Coman: „Nu cred că face Șucu asemenea mizerii. Dacă pui antrenorul să negocieze, ești de circ!”
Costi Mocanu, răspuns acid pentru primarul din Mioveni: „Se crede Berlusconi pe banii orașului!”
CS MIOVENI
Costi Mocanu, răspuns acid pentru primarul din Mioveni: „Se crede Berlusconi pe banii orașului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  12 August 2022, 17:38
Postat de brentford pe 12 August 2022, 14:18

Deci acum Tavi Popescu este 3 in 1: Neymar,Maradona si Ozil :)))

Ozil de Crevedia...

no.bine
no.bine  •  12 August 2022, 15:22
Postat de brentford pe 12 August 2022, 14:18

Deci acum Tavi Popescu este 3 in 1: Neymar,Maradona si Ozil :)))

Absolut ! Dupa pasa asta si o aruncare de la margine urca in 199 mil. eur, pret magic !

mattteo
mattteo  •  12 August 2022, 15:22
Postat de sorine pe 12 August 2022, 14:03

Ma lasati cu Özil? A pacalit fotbalul pe unde a fost ca acum sa plece pe usa din spate de la Fenerbahce.si acum e rezerva la Basakshekir Istanbul. A fost tot timpul banana!!

Tehnic dar lenes. Nu de fotbalul nare. A gost campion mondial, dsr facut de aia care alergau

Vezi toate comentariile (6)
Comentează