FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Costi Mocanu, răspuns acid pentru primarul din Mioveni: „Se crede Berlusconi pe banii orașului!”

Costi Mocanu (n.r. - stânga)
Costi Mocanu (n.r. - stânga)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 11:54 / Actualizat vineri, 12 august 2022 12:52

Comentatorul TV Costi Mocanu, i-a răspuns dur primarului din Mioveni, Ion Georgescu, după ce acesta, prin intermediul clubului CS Mioveni a emis un comunicat în care îl critică pentru comentariul din meciul CS Mioveni - FCSB.

Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”
FCSB
Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”

Costi Mocanu i-a răspuns dur edilului din Mioveni într-o postare pe facebook. 

Costi Mocanu: „Georgescu se crede Berlusconi pe banii orașului!”

„Primarul din Mioveni, Georgescu, și-a pus platiții să publice o scrisoare deschisă în care atacă o secvență a comentariului meu din meciul Mioveni - FCSB. Momentul respectiv este cel în care am vorbit despre implicarea nefirească, în opinia mea, a primarului Georgescu în fotbalul profesionist. 

Am spus că treaba unui primar e să facă un oraș în care să vină investiții private care să sponsorizeze echipa. Investiții, adică cetățeni care câștigă mai bine și cumpără bilete mai scumpe la meci. 

Un primar NU trebuie să intre în vestiar, să-i vândă fotbaliști lui nea Gigi, să amenințe că scoate echipa din campionat. Să dea salarii profesioniste din bani publici. Să se creadă Berlusconi pe banii orașului!”, a scris Costi Mocanu pe pagina sa de facebook.

Costi Mocanu: „Banul public a făcut și spitalul, și sala de sport, nu Georgescu”

Comentatorul de la Orange Sport și Prima Sport și-a continuat apoi tirada la adresa primarului Georgescu. 

„Angajați de toate felurile, de la presa locală, la ofițeri de presă, au început să laude marile cuceriri din epoca lui nea Georgescu (îi spun așa ca să se simtă comod, așa l-a rugat el pe nea Gigi să vina la meci). Că a făcut spital, că a făcut sala de sport. 

De parcă eu am criticat ce e bun, nu ce e prost. Ca să lămurim treaba - banul public a facut și spitalul, și sala de sport, nu Georgescu. Primarul are meritul, probabil, de a fi convins gestionarul banului public să cheltuiască la Mioveni și de a fi gospodărit bine investiția. Foarte bine, felicitări!”, a mai scris Mocanu.

Da’ ce are spitalul cu transferul lui Rusu la FCSB??? Cu «Scot echipa din campionat?» Nimic. O mie de scrisori deschise de felul stângaci al celei compuse de plătiții lui nea Georgescu nu mă vor convinge că e firesc ca banul public să fie cheltuit pentru salarii profesioniste. 

Nu zic că e ilegal, din păcate nu este de vreme ce se practică, zic că nu e normal. Georgescu nu e singurul patron public, se bate, între alții, cu primarul din Pitesti, cel care nu era de acord cu transferul lui Ișfan. Ce țară cu de toate trebuie să fie Romania dacă primarii au timp și voie să se îngrijească de așa ceva!

- Costi Mocanu, comentator TV

VIDEO Marcel Coraș, poveste cu Mitică Dragomir: „Mi-a dat bani ca să slăbesc”

Citește alte știri din Liga 1:

„Primvs Derby” sold-out! 10 date despre Petrolul - Rapid
PETROLUL - RAPID
„Primvs Derby” sold-out! 10 date despre Petrolul - Rapid
FCSB anunță încă două transferuri după calificarea în play-off-ul ECL: „El vine din afara țării”
FCSB
FCSB anunță încă două transferuri după calificarea în play-off-ul ECL: „El vine din afara țării”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
dandana
dandana  •  12 August 2022, 23:12

Greșiți cu toți! Omul asta spune ca ia banii din primarie și se crede patronul lui FC Argeș. Pe bune, chiar așa proști ne cred, le dau dreptate celor care ii critică. Sunt din Argeș, dar urăsc ce face acest om, în loc sa astupe gaura din asfalt, sa întrebe bătrâni dacă mor de foame. El investește banii aceștia în fotbal. La niște mercenari care mimează ca joacă. Nu dragilor, milioanele astea trebuie ajutați bătrâni, modernizate spitalele. Pai știe primarul ca dacă mergi în Pitești la spital îți intră goangele în gură când dormi? Știe acest primar ca sunt străzi neasfaltate sau cu utilități în anul 2022? Cred ca dacă ar ști nu ne-ar lua de proști și da bani sa cumpere jucători cu bani tuturor din Pitești. Iar cine este bos de bos la echipă, primarul desigur. Și aud comentări pe aici, ai cui bani. Ai mei și ai multora care preferă să ia o punga de zahăr și faină neavând ce mânca. Dar nu mai dam asta la primărie, ca dam la mercenari de la FC Argeș. Fiind Argeșan cumva țin la echipă, dar nu vreau ca pe banii celor din Argeș, acest patron sa se creadă mare și tare. Aici este buba, oare chiar ne crede pe toți proști? Auzeam ca el nu vinde jucătorul la Craiova, ca de ce să aducem banii la primărie când putem manca banii din primărie. Frate primăria nu trebuie sa se bata cu patroni, primăria folosește banii tuturor cetățenilor din Argeș. Sa vina la ușă și sa ne întrebe, vreți echipă dar garantat ajutoare nu mai aveți. Jenant acest primar

eu.again
eu.again  •  12 August 2022, 19:24

Fara acesti primari Dl Mocanu ar fi somer

valentindragobete
valentindragobete  •  12 August 2022, 17:07
Postat de mattteo pe 12 August 2022, 16:02

Toate "emisiunile" cumparate de televiziuni sunt achizitionate penteu ca se scot bani pe ele. Care bani? Ai nostri. Ca de aia firmele de cablu le achizitioneaza si platesc bani sa le emita. Pentru fotbalul asta le care il transmit ei, televiziunile de calbul au platit catre ei o suma mai mare decat au platit ei la echipele de fotbal, iar noi, oamenii, platim la televiziunile de cablu o suma si mai mare.

De unde le scoateți, băi nene ?! Ce să mai spui la așa logică, de fapt lipsă de logică?! Adica după crețurile tale tot ce mișcă în lumea asta, râul ramul vorba poetului, desigur dar și emisiunile tv sunt făcute din "bănuții voștri"! Săraca Românie !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează