FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Revolta primarilor » Încă un edil, șef în Liga 1, iese la atac: „Ce are domnul Costi Mocanu cu echipa noastră?”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 15:29 / Actualizat joi, 11 august 2022 16:12

După Cristian Gentea, primarul din Pitești, care l-a criticat în urmă cu 8 zile pe Mihai Rotaru, un alt edil iese la atac în spațiul public: Ion Georgescu, primarul din Mioveni.

CS Mioveni, club susținut din bani publici de Primăria Mioveni, a emis azi un comunicat pe site-ul oficial în care își exprimă nemulțumirea față de comentatorii și analiștii TV.

Șoc la revelația startului de sezon din Liga 1! I-a anunțat pe jucători în vestiar că pleacă + Prima reacție
DEMISIE
Șoc la revelația startului de sezon din Liga 1! I-a anunțat pe jucători în vestiar că pleacă + Prima reacție

CS Mioveni se ia de Costi Mocanu: „Atac mediatic fără precedent”

Cei din Mioveni se plâng de faptul că analiștii TV consideră clubul piteștean ca și retrogradat. 

În plus, în comunicat, șefii galben-verzilor se iau de comentatorul Costi Mocanu, pentru l-ar fi criticat pe nedrept pe primarul Mioveniului, Ion Georgescu, în timpul meciului cu FCSB (1-1).

„Comentatorul Costi Mocanu a pornit un atac virulent asupra edilului din Mioveni. L-a acuzat că nu bagă bani în investiții, ci în echipa de fotbal pe care o controlează. Ei bine, dacă nu știe, orașul Mioveni are destule investiții cu care alte orașe s-ar mândri zi de zi”, se arată în comunicatul argeșenilor.

Stimati domni comentatori sportivi , analisti si formatori de opinie in domeniul sportiv Observam cu stupoare ca de la inceputul sezonului actual de fotbal – Superliga, echipa C.S. Mioveni este supusa, constant unui atac mediatic, rar intalnit in anii precedenti. 
 

Zi de zi, in fel si fel de comentarii aparute in studiourile TV, C.S. Mioveni este considerata una dintre echipele deja retrogradate. Totodată primarul orasului Mioveni, domnul Ion Georgescu este atacat virulent ca sprijina fotbalul. Domnilor, in primul rand, dupa cum ne pricepem noi, echipele retrogradate se stabilesc la finalul campionatului si nu in timpul lui. In al doilea rand, faptul ca la TV suntem deja etichetati retrogradati, nu aduce nimic bun din punct de vedere psihic pentru fotbalisti. 

De ce nu ne lasati sa jucam asa cum putem noi (sezonul trecut ne-am salvat fara a disputa macar barajul), sa facem sau sa nu facem puncte si abia apoi sa vedem unde ne situam. Acum, un alt subiect „sensibil’’ pentru domnii din studiouri: primarul Ion Georgescu.

Nu mai departe de acum cateva zile (in timpul meciului CS Mioveni – FCSB) comentatorul Costi Mocanu a pornit un atac virulent asupra edilului din Mioveni. L-a acuzat ca nu baga bani in investitii, ci in echipa de fotbal pe care o controleaza. Ei bine, daca nu stie, orasul Mioveni are destule investitii cu care alte orase s-ar mandri zi de zi. 

Nu stim cate orase au un spital nou, ultramodern construit cu multa truda. Domnilor, este singurul spital construit după revoluție. 

Il invitam pe domnul Costi Mocanu sa vina in orasul nostru. Sa se plimbe prin centru, sa intre in noua Sala a Sporturilor (apreciata de toate Federatiile Sportive din Romania) sa viziteze Bazinul Olimpic de Agrement, sa observe spectacolul feeric din timpul sarbatorilor de iarna… 

Revolta primarilor » Încă un edil, șef în Liga 1, iese la atac: „Ce are domnul Costi Mocanu cu echipa noastră?”
Ion Georgescu, primar Mioveni

Sa discute, aleator, cu cetatenii orasului si abia apoi sa eticheteze Mioveniul . Sa faca toate acestea sa stea apoi de vorba, daca vrea, cu primarul si la final daca considera ca fotbalul impiedica dezvoltarea orasului este indreptatit la orice comentarii. Inca un lucru… orasul Mioveni are la ora actuala 3 echipe ce activeaza in LIGA 1 (fotbal, handbal si tenis de masa), toate avand evolutii apreciabile.

Sincer, sunt orase cu mari posibilitati financiare, care nu se pot mandri cu asa ceva. In timp ce la Mioveni, fiecare sfarsit de saptamana aduce mii de oameni in tribune, în alte orase, mii de oameni se roaga sa aiba si ei spectacole de Liga 1. 

Incheiem aici, nu fara a mai atrage atentia asupra unui aspect foarte important: comentatorii sportivi si formatorii de opinie din domeniul sportiv ar trebui sa sprijine (nu financiar) orice efort din partea celor care sustin sportul. Nu de alta, dar daca si acesti putini oameni, care mai ajuta financiar sportul ar disparea, domniile lor nu ar mai avea ce comenta, ce transmite sau nu ar mai avea unde sa lucreze. Sportul este pentru oameni, dar tot acesti oameni il pot ingropa, voit sau nu.

- comunicat CS Mioveni

VIDEO Vasile Maftei a criticat atitudinea cluburilor cu privire la antrenori: „Nu există planuri pe termen lung!”

Citește și: 

De ce s-au întors românii pe stadioane? Asistență ieșită din comun: media în Liga 1 e cea mai mare din ultimii 15 ani! » 5 EXPLICAȚII

Adrian Mutu confirmă interesul anunțat de GSP pentru Florinel Coman și Olaru: „Am vorbit cu domnul Becali”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
Vialli1972
Vialli1972  •  13 August 2022, 04:11

Avem noroc că există asemenea primari...În orașele în care primăriile nu investesc în sport ce se întâmplă?Avem spitale noi, poduri suspendate, școli noi etc.?Nu avem nimic...Majoritatea echipelor din prima ligă trăiesc din drepturile tv!Avem nevoie de asemenea primari!Și celelalte orașe ar trebui să urmeze exemplul primăriilor care investesc în sport!

Ernest20
Ernest20  •  12 August 2022, 09:11
Postat de istet10 pe 11 August 2022, 22:50

Dupa capul tau ar trebui sa taca. Esti foarte "inteligent".

Mersi pentru apreciere !!!

istet10
istet10  •  11 August 2022, 22:50
Postat de Ernest20 pe 11 August 2022, 16:50

Cred că sunt în asentimentul multor telespectatori ca un FOR COMPETENT să interzică celor care comentează meciurile de fotbal 1. Să își dea cu părerea despre activitatea bună sau rea a Primăriilor care finanțează echipele de fotbal sau a Finanțatorilor echipelor de fotbal . NU ASTA E TREABA COMENTATORILOR TV . 2. Să nu își mai dea cu părerea (de cele mai multe ori e eronată) în legătură cu DECIZIILE ARBITRILOR DIN TIMPUL MECIURILOR DE FOTBAL . La fel NU ASTA E TREABA COMENTATORILOR. 3 . Comentatorii TV să fie echidistanți . Să nu ridice în slăvi jucătorii și să amintească rezultatele bune ale unei echipe și celeilalte echipe să prezinte numai rezultatele proaste obținute chiar și cu 5-6 ani în urmă

Dupa capul tau ar trebui sa taca. Esti foarte "inteligent".

Vezi toate comentariile (20)
Comentează