FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

EXCLUSIV / UPDATE Șoc la revelația startului de sezon din Liga 1! I-a anunțat pe jucători în vestiar că pleacă + Prima reacție

Articol de , - Publicat joi, 11 august 2022 14:29 / Actualizat joi, 11 august 2022 15:52

Dani Coman (43 de ani) i-a anunțat pe jucători că va renunța la funcția de președinte la FC Hermannstadt, din cauza datoriilor clubului către aceștia.

UPDATE 15:50 » Dani Coman, prima reacție

Contactat de Gazeta Sporturilor, Dani Coman a confirmat despărțirea de Hermannstadt, dar nu a vrut să intre în detalii legate de problemele financiare.

„Vreau să mă liniștesc. Îmi e greu.  Am participat la construirea acestei echipe și acum am nevoie de timp să mă liniștesc”, a spus fostul portar.

Dani Coman pleacă de la Hermannstadt

Nou-promovata a avut un start de sezon excelent, e pe locul 3 după 4 etape, însă va ajunge la finalul acestei luni la 3 luni de restanțe către jucători. 

Cel mai în formă jucător al startului de sezon din Liga 1: „Dați-ne bani și am putea ajunge în play-off!”
INTERVIU
Cel mai în formă jucător al startului de sezon din Liga 1: „Dați-ne bani și am putea ajunge în play-off!”

Dani Coman le-a reproșat autorităților locale și oamenilor de afaceri din Sibiu lipsa de implicare la echipă, iar acum a decis să plece.

Motivul? Coman le-a promis jucătorilor că le va rezolva probleme financiare, dar nu a reușit să se țină de promisiune. Fostul portar i-a anunțat deja în vestiar pe fotbaliștii lui Marius Măldărășanu că va pleca de la echipă, din informațiile GSP.

Fotbalul fără bani este nimic. Nu-ți poți imagina acest serviciu fără bani. Ai nevoie să plătești diverse lucruri zi de zi, trebuie să trăiești, nu? Trei luni facem dacă nu se plătește până pe 25 august. Din bonusul de promovare s-a plătit o parte, mai e una. Ar fi bine dacă ar începe să se plătească din banii restanți. Aceasta este singura problemă, dar este mare, uriașă! 

 - Baba Alhassan, mijlocaș Hermannstadt 

Dani Coman, discurs manifest

Pe 1 august, după 1-1 cu FC Botoșani, Coman a avut un discurs fără precedent, ca urmare a problemelor financiare.

„Am sperat că, odată cu promovarea, lucrurile se vor schimba în bine. Din păcate nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleași probleme ca înainte. Atunci mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu? 

De ce la alte echipe, în alte județe, precum Buzău, Argeș, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către primării, și la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună și nouă să ne luăm bagajele și să plecăm! 

Efectiv îmi e rușine să intru în vestiar. Am creat o echipă de jucători care mare caracter alături de Radu Neguț și de Măldărășanu, jucători care n-au comentat vreodată, indiferent unde s-au antrenat, că a fost ploaie, vânt sau zăpadă. Am ajuns să le spunem în fiecare săptămână că așteptăm banii din drepturile TV ca să le dăm banii. 

Dacă nimeni nu vrea să vorbească la club și nu vrem să supărăm oamenii, atunci eu vreau să-i supăr pe toți. Pe toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile locale, pe toată lumea! Vreau să se supere pe mine că spun lucrurile astea, dar să ajute echipa. 

Nu este echipa lui Dani Coman. Dani Coman a venit la Sibiu, și-a îndeplinit obiectivul de a promova echipa, dar este echipa sibienilor, nu a mea. În momentul de față, ne bazăm doar pe Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar. 

Cât să mai poată și oamenii ăștia? Ștefan Băcilă plătește singur de 6 luni. Vă spun eu, mai poate să plătească singur. Cât a putut, a plătit. Sunt alte timpuri, nu se mai poate! ”, a precizat Coman la Prima Sport.

VIDEO Vasile Maftei a criticat atitudinea cluburilor cu privire la antrenori: „Nu există planuri pe termen lung!”

Citește și:

Adrian Mutu confirmă interesul anunțat de GSP pentru Florinel Coman și Olaru: „Am vorbit cu domnul Becali”

De ce s-au întors românii pe stadioane? Asistență ieșită din comun: media în Liga 1 e cea mai mare din ultimii 15 ani! » 5 EXPLICAȚII

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
garywise
garywise  •  12 August 2022, 14:53
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 11 August 2022, 21:32

bah prostule ce am scris acolo este copy paste din ziar ......ce vrei sa arati cat esti de prost ?

tu esti un copy paste dupa prostie bah tibi iq 33.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  11 August 2022, 22:32
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 11 August 2022, 15:40

FCSB a fost eliminată din turul secund preliminar de Şahtior Karagandy la lovituri de departajare, bifând una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria europeană a echipelor româneşti.

Nu o poate depasi pe Dinamo la eliminarea cu pescarii.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  11 August 2022, 21:32
Postat de gregoryhf pe 11 August 2022, 17:36

complet fals tibi ***. in primul rand sahtior aia au jucat in grupele e.l.(nu intertoto) in ultimi ani,de mai multe ori decat vitanul tau barzesti in ultimi 15 ani la un loc. s-a schimbat regula golului in deplasare ca de nu erau eliminati. si 3,este vorba de intertoto. asa ca idee,pe voi v-au batut in intertoto niste georgieni si v-au eliminat.nimeni nu mai tine minte treaba asta. iar te-ai facut de rusine tibi ***. oare ce mai face vitan barzesti? s-a desfiintat? ca nu prea mai apar stiri cu ei. ha ha ha.

bah prostule ce am scris acolo este copy paste din ziar ......ce vrei sa arati cat esti de prost ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează