FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

În ciuda accidentării grave, CFR Cluj nu se „leapădă” de Debeljuh: „În semn de apreciere, îi prelungim contractul”

Gabriel Debeljuh, CFR Cluj // foto: Imago Images
Gabriel Debeljuh, CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 12:39 / Actualizat vineri, 12 august 2022 13:12

Cristian Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, susține că atacantului Gabriel Debeljuh (25) îi va fi propusă prelungirea contractului, în cazul în care diagnosticul de ruptură a ligamentelor genunchiului se confirmă.

Accidentat în CFR Cluj - Șahtior Soligorsk 1-0, Gabriel Debeljuh este suspect de ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului.

Andrei Burcă, amuzat de oferta Rapidului pentru Deac: „Cât? Atunci ne lăsăm cu toții”
CFR CLUJ
Andrei Burcă, amuzat de oferta Rapidului pentru Deac: „Cât? Atunci ne lăsăm cu toții”

„Nu e bine deloc, are probleme la ligamentele încrucișate. Mi s-a spus acum, după meci. Va sta cel puțin 6 luni”, a precizat antrenorul Dan Petrescu după meciul de joi seara.

Deși Debeljuh ar urma să fie indisponibil o perioadă îndelungată de timp, clubul din Gruia plănuiește să-l răsplătească pentru evoluțiile sale și să-i ofere o prelungire de contract.

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Dacă diagnosticul se confirmă, îi vom propune lui Debeljuh prelungirea contractului”

„Așteptăm certitudinea diagnosticului. Șansele de a fi cel pomenit de Dan Petrescu sunt foarte, foarte mari, dar mai există o oarecare speranță.

Dacă va fi nevoie de o intervenție ce-l va ține departe de teren 6 luni, îi vom propune lui Debeljuh prelungirea contractului, pentru a fi convins că aprecierea noastră este cel puțin la același nivel și că avem încredere că-și va reveni”, a afirmat Balaj la Pro Arena.

Cu Debeljuh pe tușă, Dan Petrescu va avea 5 atacanți la dispoziție: Cephas Malele, de curând transferat, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, plus Daniel Birligea și Sergiu Buș, proaspăt reveniți după accidentări.

L-am adus pe Malele, avem încredere că este un jucător care va aduce un plus de valoare pe faza ofensivă, jucător pe care l-am apreciat în perioada sa la FC Argeș. A fost unul dintre transferurile reușite din România.

O surpriză plăcută este Emmanuel Yeboah, care a revenit la nivelul pe care-l avea înainte de a-l transfera. Are o detentă impresionantă și un fuleu excelent. Are mai multă încredere.

Nu în ultimul rând, salutăm revenirile lui Birligea și Buș la antrenamentele echipei. Au revenit, ne putem baza pe ei.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Debeljuh, al cărui contract cu CFR Cluj era scadent în vara lui 2024, a înscris 33 de goluri în 103 meciuri pentru echipa din Cluj-Napoca.

7este nota primită de Gabriel Debeljuh în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu Șahtior Soligorsk. A pasat decisiv la unicul gol

VIDEO » Dan Petrescu, mesaj clar pentru Nelu Varga: „Nu plec indiferent ce va fi!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Costi Mocanu, răspuns acid pentru primarul din Mioveni: „Se crede Berlusconi pe banii orașului!”

Omul care l-a descoperit pe Rareș Ilie anunță: „Am un puști poate chiar mai bun! Aproape am parafat actele cu Rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rav410wrc
rav410wrc  •  12 August 2022, 17:41
Postat de nervseele pe 12 August 2022, 13:58

Vom continua să nu-i plătim salariul.

... si bonus va primi o diploma, semnata de tov. balajLutu si un peste, de pus pe TV, din colectia privata a tov. dincu ;))))

tristan
tristan  •  12 August 2022, 15:05

Yeboah a jucat f bine.

fibra
fibra  •  12 August 2022, 14:40

Pacat de un asemenea jucator sa alba asa un ghinion. Acum nu stiu daca l-a accidentat vreun adversar deoarece nu am vazut meciul sau l-a accidentat "terenul"cum a patit Budescu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează