FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Omul care l-a descoperit pe Rareș Ilie anunță: „Am un puști poate chiar mai bun! Aproape am parafat actele cu Rapid”

Mihai Trăistaru, alături de alte două talente gata să „explodeze”, Gabriel Gheorghe și Liviu Nenciu // foto: Marius Mărgărit
Mihai Trăistaru, alături de alte două talente gata să „explodeze”, Gabriel Gheorghe și Liviu Nenciu // foto: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2022 00:37 / Actualizat vineri, 12 august 2022 08:58

Mihai Trăistaru, omul care conduce clubul ACS Juniorul și l-a descoperit pe Rareș Ilie, promițătorul mijlocaș vândut de Rapid la Nice, susține că „am un puști poate mai bun decât Rareș, am discutat deja cu Rapid pentru el”. Este vorba despre mijlocașul Gabriel Gheorghe, internațional U17. 

ACS Juniorul, clubul de la care Rapid l-a transferat pe Rareș Ilie, a încasat un milion de euro de pe urma vânzării internaționalului de tineret în Franța, la Nice.

Rareș este produsul de lux al celor de la Juniorul, însă clubul bucureștean are pepinieră și alți fotbaliști extrem de talentați.

Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”
RAPID
Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”

Omul care l-a descoperit pe Rareș Ilie: „Am un puști poate mai bun decât el”

Mihai Trăistaru, omul numărul 1 din conducerea clubului, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că „mai am un puști, Gabriel Gheorghe, poate mai bun ca Rareș Ilie. E internațional U17 ani, cam pe același profil”.

Rapid a intrat deja pe fir pentru semnătura promițătorului tânăr fotbalist: „Deja am discutat cu cei de la Rapid, pentru el și pentru încă un copil foarte bun, Liviu Nenciu. Suntem aproape să parafăm actele”.

Strategia celor de la ACS Juniorul este de a păstra 25% dintre drepturile fotbaliștilor pe care-i cedează la cluburile de seniori.

Am toată structura necesară, antrenori, preparator fizic, kinetoterapeut și psiholog. Lucrez cu Andreas Hniatiuc, care l-a ajutat foarte mult pe Rareș. I-a schimbat mentalitatea despre viață, despre fotbal, să nu clacheze în străinătate. Iar Rareș este acum beton din punct de vedere mental. 

- Mihai Trăistaru, patron ACS Juniorul

Dumitru Dragomir: „Vai de capul meu, ce valoare are”

Gabriel Gheorghe a fost dorit și de campioana CFR Cluj, însă Rapid se află în pole-position pentru semnătura sa. 

În iulie, Dumitru Dragomir spunea la GSP Live despre tânărul fotbalist că „la 16 ani e jucător aproape de nivelul Ligii 1, cel mai bun de la echipa națională de juniori. Vai de capul meu, ce valoare are!”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Revolta primarilor » Încă un edil, șef în Liga 1, iese la atac: „Ce are domnul Costi Mocanu cu echipa noastră?”

Șoc la revelația startului de sezon din Liga 1! I-a anunțat pe jucători în vestiar că pleacă + Prima reacție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
razesul
razesul  •  13 August 2022, 15:35

bv, cand e respect din ambele parti nu poate fi decat un parteneriat win-to-win

ucluj2011
ucluj2011  •  12 August 2022, 12:21

Respect!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează