INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

La Liga a stabilit programul sezonului 2021/2022 » Când se joacă El Clasico + Anomalie pentru Real Madrid

Real Madrid - Barcelona este cel mai interesant meci din La Liga // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Barcelona este cel mai interesant meci din La Liga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 15:15 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 15:24

La Liga a stabilit programul sezonului 2021/2022. Atletico Madrid, Real Madrid și Barcelona au ochii pe titlu.

Următorul sezon din La Liga va începe la jumătatea lunii august și se va încheia în ultima parte a lunii mai 2022. Primele etape vor aduce o anomalie: vicecampioana Real Madrid va juca în deplasare în primele 3 etape, contra Alaves (15 august), Levante (22 august) și Real Betis (29 august), astfel încât să aibă timp pentru a pregăti „Santiago Bernabeu” - stadion aflat în proces de modernizare - de revenirea fanilor.

Real Madrid va juca acasă abia în a 4-a etapă, cu Celta Vigo, meciul fiind programat pe 12 septembrie. Este de așteptat ca partida să se desfășoare pe „Santiago Bernabeu”, acesta fiind primul duel găzduit de legendara arenă după Real Madrid - Barcelona din 1 martie 2020!

Programul La Liga 2021/2022. Când se joacă derby-urile între Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid

Totodată, s-au stabilit și datele la care se va disputa El Clasico: Barcelona - Real Madrid se joacă pe 24 octombrie, iar returul din Madrid pe 20 martie. „El Derbi” Real Madrid - Atletico Madrid a fost programat pe 12 decembrie (cu Real gazdă), respectiv 8 mai.

Atletico Madrid - Barcelona a picat în etapa 8, pe 3 octombrie, în timp ce meciul retur între cei doi granzi va avea loc în etapa 23, pe 6 februarie.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi e liber de contract! Ce spune președintele Barcelonei despre situația starului argentinian

L'Equipe face anunțul zilei: ce ar fi decis Kylian Mbappe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează