INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Propunerea incredibilă a unui antrenor renumit: ”Echipele să nu mai primească nici un punct pentru 0-0”

Felix Magath nu a mai antrenat nici o echipă de aproape doi ani
Felix Magath nu a mai antrenat nici o echipă de aproape doi ani

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 19:07

Felix Magath, fost antrenor la Bayern Munchen și Wolfsburg, s-a săturat de meciurile care se încheie fără goluri și a venit cu o propunere inedită pentru a face fotbalul mai spectaculos: ”la 0-0 nici o echipă să nu primească vreun punct”.

Într-un comentariu scris pentru ziarul bavarez Tz, Magath a lansat propria provocare: ”Să abolim rezultatele de 0-0”. Reacția lui vine după ce în acest sezon din Bundesliga s-au înregistrat deja 16 remize albe, rezultate atipice pentru un campionat care s-a consacrat datorită numărului mare de goluri marcate pe meci.

”Cred că ar face bine fotbalului ca la meciurile care se termină 0-0 să nu mai fie acordate puncte. În acest fel, echipele vor fi nevoite să atace și nu se vor mai putea închide în propiul careu cu o tactică mult prea defensivă. Fotbalul va deveni mai spectaculos”, a scris Magath.

Tehnicianul german are în palmares trei titluri în Bundesliga, două cu Bayern și unul cu Wolfsburg. Nu a mai antrenat, însă, nici o echipă din 2014, ultima sa experiență fiind la Fulham.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (5)
820064958028842
Daniel Grinczveig  •  16 Februarie 2016, 00:54

O idee foarte buna!!!!!!!! Merita discutata. Doar ca pentru 0-0 eu asa vrea punct în minus!!! Felix are dreptate sa se plângă, eu urmăresc multe campionate și multe echipe joaca din primul minut la 0-0. Nu mai vorbesc de campionatul nostru unde partidele cu 2 goluri pe meci sunt adevărate munci ale lui Hercule. Mie mi-ar plăcea sa vad ca și în fotbal sa se acorde punct bonus pentru goluri marcate și punct minus pentru 0-0. Referitor la blaturi....parca prefer sa vad un blat 4-3 sau 5-4 decât unul 0-0 și sa mai și plătesc 100 de lei intrarea pe stadion.

555765317912259
Alexandru Cristea  •  15 Februarie 2016, 23:37

e o TAMPENIE !!!--NU SE POATE AS CEVA !!---ASTA AR DA MANA LIBERA ARBITRILOR sa GAFEZE PEMFINAL DE JOCURI SI MAI MULT /sa dea 11m inventate , sau cartonase rosii incorecte ETC !!!---Daca tot se doreste goluri marcate --la aceste scoruri de 0-0 s-ar putea reintroduce PENALTYURILE DE DEPARTAJARE !!---iar echipacare castiga sa ia 2p iar cea care pierde 1p !!!!---ar fi o varianta !!!---spectacolul ar creste !!!

caminero
caminero  •  15 Februarie 2016, 21:07

Pfff ... au încercat asta în campionatul Bulgariei, undeva înainte de 1989 ... mă rog, în caz de 0-0 se băteau penaltyuri și cine căștiga lua totuși 1p, cine pierdea se alegea cu tot praful pe care-l puteau culege de pe toba galeriei ... și tot au fost parcă vreo 15 remize albe, așa că ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează