INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG a pus ochii pe un star de la Real Madrid » Al-Khelaifi, pregătit să plătească o sumă uluitoare!

David Alaba și Thibaut Courtois/ foto: Imago Images
David Alaba și Thibaut Courtois/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 11:41 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 13:28

PSG a fost eliminată de Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, scor 2-3 la general. Președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, ar vrea să-l înlocuiască pe portarul Donnarumma, cel care a greșit la primul gol marcat de madrileni în „dubla” cu francezii, prin Benzema.

Potrivit El Nacional, PSG vrea să îl transfere pe Thibaut Courtois, titularul din poarta lui Real Madrid. Belgianul mai are contract cu „albii” până în 2026, astfel că parizienii ar fi nevoiți să plătească o sumă uriașă în schimbul său.

Cum arată duelul jucătorilor U21 între Farul și Universitatea Craiova » Hagi este net superior la cantitate, oltenii punctează la calitate
FARUL - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Cum arată duelul jucătorilor U21 între Farul și Universitatea Craiova » Hagi este net superior la cantitate, oltenii punctează la calitate

PSG ar vrea să-l transfere pe Courtois

Jurnaliștii catalani dezvăluie că Nasser Al-Khelaifi ar fi dispus să plătească aproximativ 100 de milioane de euro pentru a-l convinge pe Florentino Perez să îl vândă pe Courtois. Președintele parizienilor i-ar oferi un salariu de 17 milioane de euro anual portarului, adică dublu față de cât încasează belgianul în capitala Spaniei.

Courtois joacă la Real Madrid din 2018, când Florentino Perez plătea 35 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Chelsea. 

65 de milioane de euroeste cota lui Courtois, potrivit tranfermarkt.com

Donnarumma: „Înțeleg nemulțumirea fanilor”

„Acea înfrângere a fost foarte grea (n.r. - 1-3 cu Real Madrid). Pot să înțeleg nemulțumirea fanilor, dar face parte din fotbal. Păcat că am ieșit din Liga Campionilor, dar așteptăm cu nerăbdare sezonul următor.

Aici, toți jucătorii sunt grozavi. Scopul nostru este să încheiem acest sezon în cel mai bun mod posibil. Ne antrenăm din greu pentru a reuși. Când sunt aceste dezamăgiri trebuie să rămânem uniți și să ne dăm putere unul altuia. Vom deveni mai puternici”, a declarat Gianluigi Donnarumma, potrivit Sky Italia.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Julian Nagelsmann, dezvăluiri cutremurătoare după eliminarea lui Bayern din Liga Campionilor: „Când primești 450 de amenințări cu moartea nu e ușor”

Zinchenko, emoționat de sprijinul oferit de Manchester City, după ce Rusia a invadat Ucraina: „Nu pot descrie ce am simțit, am avut lacrimi în ochi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează