INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Julian Nagelsmann, dezvăluiri cutremurătoare după eliminarea lui Bayern din Liga Campionilor: „Când primești 450 de amenințări cu moartea nu e ușor”

Julian Nagelsmann/ foto: Imago Images
Julian Nagelsmann/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 09:18 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 10:19

Bayern Munchen a fost eliminată din sferturile Ligii Campionilor de Villarreal, cu scorul de 1-2 la general. Antrenorul bavarezilor, Julian Nagelsmann, a dezvăluit calvarul prin care a trecut, după meciul retur cu spaniolii, încheiat cu scorul de 1-1 pe Allianz Arena.

Cu Nagelsmann la cârmă, Bayern a fost eliminată și din Cupa Germaniei, încă din „șaisprezecimile” de finală, după un neverosimil 0-5 cu Borussia Monchengladbach. Bavarezii continuă însă lupta pentru al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga, având un avans de 9 puncte față de Dortmund, echipa de pe locul doi, cu 5 etape rămase până la finalul stagiunii.

Doar 6 „supraviețuitori” » Ei sunt fotbaliștii care au prins începuturile rivalității CFR Cluj - FCSB
CFR CLUJ - FCSB
Doar 6 „supraviețuitori” » Ei sunt fotbaliștii care au prins începuturile rivalității CFR Cluj - FCSB

Nagelsmann, dezvăluiri după eliminarea lui Bayern din Champions League

La conferința de presă premergătoare meciului cu Arminia Bielefeld, din etapa #30 din Bundesliga, Nagelsmann a declarat că a primit sute de amenințări cu moartea pe Instagram

„Știu că voi primi întotdeauna critici din toate părțile - asta este normal și pot face față. Dar când primești 450 de amenințări cu moartea pe Instagram, nu este atât de ușor. OK, există oameni care vor să mă omoare, asta e un lucru, dar ei îmi atacă și mama, căreia nici măcar nu-i pasă de fotbal.

Nu înțeleg. De îndată ce închid televizorul, oamenii uită de orice decență. Și ei cred că ei sunt singurii care au dreptate, asta e o nebunie.

Primesc amenințări după fiecare meci, indiferent dacă câștigăm sau pierdem. Există mai multe amenințări cu moartea când jucăm cu 3 fundași decât atunci când jucăm cu patru și, evident, mult mai multe atunci când pierdem”, a declarat Julian Nagelsmann, citat de Kicker.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ancelotti e contestat chiar de fostul atacant de la Real Madrid: „Foarte, foarte norocos. Nu a dezvoltat un jucător în toată cariera”

Cu asta se poate consola Barcelona după eliminarea din Europa League » Sumă impresionantă din vânzarea de bilete la meciul cu Frankfurt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
polistul68
polistul68  •  16 Aprilie 2022, 13:13

Clar nu e o situatie placuta....daca ramanea antrenor de copii, statea linistit...gloria si banii..au pretul lor. Si daca el a ales sa fie antrenor la Bayern, a ales si partea mai pjtin placuta, care vine la pachet cu salariul, mediatizarea, imbogatirea cv.ului cu un titlu....fiecare alege ce e.mai bine pt el, dar ma.deranjeaza aceste domnisoare de.pension, care se.plang si de partea urata a.meseriei lor...stia in ce se baga, cand a semnatul contractul ala cu mulye zerouri...

192486884818821
Mihnea Ilie  •  16 Aprilie 2022, 12:28
Postat de leu.mr pe 16 Aprilie 2022, 10:38

Inchizi toate conturile retelelor de "tembelizare" si ai rezolvat problema !

Exact asta vroiam și eu sa scriu. Dar, tentația e mare, cu rețelele astea. Asta e adevărul.

leu.mr
leu.mr  •  16 Aprilie 2022, 10:38

Inchizi toate conturile retelelor de "tembelizare" si ai rezolvat problema !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează