INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ancelotti e contestat chiar de un fost atacant de la Real Madrid: „Foarte, foarte norocos. Nu a dezvoltat un jucător în toată cariera”

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 09:21 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 10:56

Antonio Cassano (39 de ani), ex-jucător la AS Roma, Real Madrid și Inter, nu l-a menajat pe Carlo Ancelotti (62), actualul antrenor al liderului din La Liga.

În această săptămână, Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League, după 2-3 în returul cu Chelsea, la capătul unui meci ce a avut nevoie de prelungiri.

Trupa „blanco” stă bine și în campionat, acolo unde are un avans de 12 puncte în fruntea clasamentului față de Barcelona, principala urmăritoare, cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Cu mențiunea că marea rivală are un meci în plus de jucat.

Chiar și așa, Antonio Cassano, jucător care a aparținut de Real Madrid între 2006 și 2008, nu e impresionat de parcursul echipei sub comanda lui Ancelotti. Dimpotrivă. El consideră că Real Madrid a fost norocoasă cu PSG și Chelsea, în fazele eliminatorii din Champions League, și spune despre Ancelotti că „nu-mi pot aminti un jucător care să se dezvolte sub comanda sa”.

Cu ochii în lacrimi, Filip și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Mi-e rușine! M-am săturat, mă simt penibil”
CS Mioveni - Dinamo
Cu ochii în lacrimi, Filip și-a anunțat plecarea de la Dinamo: „Mi-e rușine! M-am săturat, mă simt penibil”

Antonio Cassano: „Real Madrid a jucat prost, Ancelotti a fost foarte norocos”

„Real Madrid a jucat prost cu Chelsea și PSG, el (n.r. - Ancelotti) a fost foarte, foarte norocos. Dar norocul se va termina mai devreme sau mai târziu”, a declarat Cassano pentru canalul de Twitch Bobo TV.

Fostul atacant italian nu e convins nici de parcursul din campionat al „albilor”:

„Real Madrid nu joacă bine în La Liga, Barcelona a avut un start de sezon prost, dar acum e o altă poveste. Ancelotti face jucătorii să se simtă bine, dar nu-mi pot aminti un jucător care să se dezvolte sub comanda sa”.

4 goluri și3 pase decisive a adunat Cassano la Real Madrid, în 29 de meciuri

8 semifinale de Champions Leagueare Carlo Ancelotti în CV: Juventus (1999), AC Milan (2003, 2005, 2006 și 2007), Real Madrid (2014, 2015, 2022)

VIDEO » Cele mai frumoase goluri înscrise de Cassano la Sampdoria

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pleacă de la Manchester United la finalul sezonului!

Cu asta se poate consola Barcelona după eliminarea din Europa League » Sumă impresionantă din vânzarea de bilete la meciul cu Frankfurt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
matserban
matserban  •  16 Aprilie 2022, 15:14

Greu sa spui ca din generatia Kaka, Shevchenko, Gattusso, Pirlo, Nesta, Kaha Kaladze nu a dezvoltat pe nici unul. Ok, Maldini, Cafu, Seedorf, Pippo Inzaghi erau deja de prin anii 90.

francescoli1974
francescoli1974  •  16 Aprilie 2022, 13:40

Invidioșii au spus mereu lucrurile astea despre Real in ultimii ani și tot au câștigat patru UCL dintre care trei consecutive,e de-a dreptul patetic să vii cu aceleași inepții după fiecare trofeu câștigat.

francescoli1974
francescoli1974  •  16 Aprilie 2022, 13:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dar de Guardiola ce părere ai? Fără nici o Ligă la un club care in 12 ani a băgat 2,5 mld€ in transferuri iar Real in ultimii trei ani nu a mai transferat nimic pe bani,Alaba a venit gratis,lotul este același de ani buni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează