INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG și-a găsit noul antrenor » L'Equipe anunță că lipsesc mici detalii până la acord

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2023 15:49 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 08:01

După ce au picat negocierile cu Julian Nagelsmann (35 de ani), șefii lui PSG s-au orientat către Luis Enrique (53 de ani). Iar discuțiile sunt aproape de a se finaliza cu un acord.

PSG va avea un nou antrenor din sezonul viitor. Christophe Galtier pleacă de la campioana Franței, iar cele mai mari șanse să-i ia locul le are acum Luis Enrique.

PSG, la un pas de acord cu Luis Enrique

Antrenorul spaniol este acum favoritul conducerii lui PSG. Iar negocierile sunt aproape de a se finaliza. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, anunță L'Equipe, urmând a exista discuții în zilele următoare.

PSG și-a găsit noul antrenor » L'Equipe anunță că lipsesc mici detalii până la acord
Luis Enrique // FOTO: Imago

Spaniolii de la As notează că șefii lui PSG consideră că Luis Enrique are 3 atuuri față de alți antrenori: are experiență în Liga Campionilor, pe care a câștigat-o cu Barcelona în 2015, echipele sale au un joc atractiv și se poate descurca într-un vestiar plin de nume grele.

  • Luis Enrique și-a început cariera de antrenor în 2008, la Barcelona B. A mai antrenat la AS Roma (iulie 2011 - mai 2012), Celta Vigo (iulie 2013 - iunie 2014), Barcelona (iulie 2014 - iunie 2017) și naționala Spaniei, din iulie 2018 până în decembrie 2022, cu o pauză între martie și noiembrie 2019, cauzată de probleme personale.
  • A câștigat Liga Campionilor, două titluri de campion în Spania, 3 Cupe ale Spaniei, o Supercupă a Spaniei, o Supercupă a Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Toate cu Barcelona.

Citește și:

Uluitor! Cel mai bun jucător israelian prezentat ca român la transferul în Emirate! Care e legătura lui cu România!

Alt scandal de rasism! Vinicius acuză un agent că ar fi scos o banană și i-a zis: „Mâinile sus! Ăsta e pistolul meu pentru tine!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  18 Iunie 2023, 16:24

Cu asta nu mai castiga nimic ...mai slab si decat Burca

VardyParty
VardyParty  •  18 Iunie 2023, 16:05

Bă, si pariasem pe Olaroiu! Pfoaleiiiii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează