INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - BARCELONA 1-1 (5-2)

Impresiile lui Ronald Koeman după ce Barcelona a fost eliminată de PSG: „Cu 2-1 la pauză totul era posibil”

FOTO: Imago +23   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 08:04 / Actualizat joi, 11 martie 2021 08:52

Barcelona nu a reușit încă o revenire spectaculoasă cu PSG. După 1-4 pe „Camp Nou” și 1-1 la Paris, catalanii au fost eliminați din optimilie UEFA Champions League.

După meciul de pe „Parc des Princes”, olandezul Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, s-a declarat mulțumit de cum au jucat elevii săi. Totuși, acesta a spus că jucătorii ar fi trebuit să fie mai eficienți în fața porții și că totul a fost decis în meciul din tur.

Ronald Koeman: „Calificarea s-a decis în tur”

„Avem impresii bune. Am fost eliminați, pentru asta suntem triști, dar le-am făcut viața grea. Am făcut o partidă mare în prima repriză. Meritam mai mult, poate 2-1 la pauză. Cu acest scor totul era posibil. Am riscat, am pus presiune, am dominat și ne-am creat destule ocazii. Dar nu am putut profita. Cu 1-1 la pauză a fost mai greu.

În tur, rezultatul a fost exagerat. Atunci au fost mai eficienți ca noi. Noi ne-am creat mai multe ocazii aici decât ei în tur. Meritam mai mult. Dar echipa a făcut un meci bun, trebuie să ai și puțin noroc. Meritam să câștigăm, având în vedere atitudinea și multe altele.

Am pierdut calificarea în tur. Aici am riscat totul.  Când joci în dublă manșă, ai timp să schimbi. Și atitudinea din tur a fost bună, dar la Paris am fost obligați să riscăm totul. Aici puteam avea 2-1 sau 3-1.

Penalty-ul ratat de Messi a fost un moment important, mai ales pentru ei. Le-ar fi făcut viața foarte grea. Am irosit această oportunitate, dar atitudinea echipei a fost foarte bună. Jocul fără minge a fost magnific, dar trebuie să fim mai eficienți. Din mult mai puține ocazii, ei au marcat mai mult

Toată lumea trebuie să fie mândră, inclusiv președintele nostru. Am ținut capul sus și din prima până în ultima secundă am văzut o echipă care vrea să câștige”, a spus Ronald Koeman la conferința de presă, potrivit Mundo Deportivo.

VIDEO Joan Laporta e sigur că Messi va continua la Barcelona

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

PSG - Barcelona 1-1 (5-2 la general) » Fără miracol la Paris! După Ronaldo, și Messi este eliminat din Ligă! An de coșmar pentru monștrii fotbalului

Messi, înger și demon în PSG - Barcelona! Eurogol și penalty ratat în prima repriză

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează