INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

A picat! Primul antrenor de pe lista PSG-ului NU va semna

Julian Nagelsmann nu va ajunge la PSG // foto: Imago Images +10   FOTO
Julian Nagelsmann nu va ajunge la PSG // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 08:52 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 08:59

Julian Nagelsmann (35 de ani) nu va fi, în cele din urmă, noul antrenor de la PSG. Negocierile s-au blocat, iar parizienii s-au reorientat, conform presei din Hexagon. 

„După mai multe săptămâni de negocieri, PSG a decis să nu-l angajeze pe tânărul antrenor german”, scrie prestigiosul cotidian francez L'Equipe. Tratativele ar fi fost într-un stadiu avansat, reprezentanții celor două părți s-ar fi întâlnit în repetate rânduri, dar nu au reușit să găsească un acord.

„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”
KOSOVO - ROMÂNIA
„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

A picat! PSG nu-l va angaja pe Julian Nagelsmann

Conform sursei citate, PSG este acum „all in” pentru celălalt antrenor pe care-l are pe listă, al cărui nume nu a ajuns în presă.

Demis de Bayern Munchen în martie, Nagelsmann va rămâne astfel liber de contract, fiind unul dintre cele mai interesante nume de antrenori disponibili în această vară.

PSG a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Christophe Galtier. Cu el pe bancă, clubul a fost eliminat în optimile Champions League, a câștigat supercupa și campionatul Franței, dar a pierdut cupa.

A picat! Primul antrenor de pe lista PSG-ului NU va semna
Julian Nagelsmann

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Surpriză! Câștigătoarea Europa League a transferat un fotbalist român: „E nerăbdător să joace pentru naționala noastră”

Cine a ajuns să poarte tricoul numărul 10 la naționala Angliei » Prestație de senzație: pasă genială dată la primul gol + reușită de superbă de la 25 de metri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează