INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

UPDATE Surpriză uriașă la PSG! L'Equipe anunță că Thomas Tuchel a fost demis și că PSG a ajuns la un acord cu noul antrenor

Thomas Tuchel // FOTO: Imago
Thomas Tuchel // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 12:27 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 15:53

PSG – Strasbourg 4-0, în etapa a 17-a din Ligue 1, pare să fi fost ultimul meci al lui Thomas Tuchel pe banca parizienilor, presa din Franța anunțând că antrenorul a fost demis.

UPDATE 15:50 » PSG, acord cu Mauricio Pochettino

L'Equipe anunță că Pochettino a ajuns la un acord până în 2023 cu PSG Acesta va semna un contract valabil până în iunie 2023. Le Parisien confirmă informația și mai scrie că PSG va plăti 7 milioane de euro ca despăgubire pentru Tuchel și întregul lui staff.

Știrea inițială:

Cu toate că Tuchel se aștepta să nu aibă probleme în această iarnă, după ce a câștigat grupa din Champions League, se pare că șefii au decis să renunțe încă de acum la el. L'Équipe anunță azi că șefii lui PSG au decis să-l demită pe Thomas Tuchel, chiar după victoria de miercuri seară. Se pare că antrenorul, care mai avea contract până în vara lui 2021, a fost informat deja de decizia clubului.

PSG, care în sezonul trecut a câștigat campionatul în Franța și a jucat finala Champions League, are dificultăți în acest sezon de Ligue 1, fiind pe locul 3, după Lyon și Lille. Tuchel a preluat-o pe PSG în iulie 2018, câștigând șase trofee. 

A mai antrenat la juniorii lui Stuttgart și Augsburg, Mainz și Borussia Dortmund. Următorul meci al echipei lui Neymar și Mbappe va fi pe 6 ianuarie, în Ligue 1, cu St. Etienne.

Mauricio Pochettino e favorit să antreneze PSG

Presa internațională scrie că argentinianul de 48 de ani este favorit să fie noul antrenor al lui PSG. Pochettino este liber de contract din noiembrie 2019, când a fost demis de Tottenham. Acesta a mai antrenat la Espanyol și Southampton.

Dacă Pochettino va fi alesul conducerii lui PSG, acesta va reveni la Paris, acolo unde a jucat între ianuarie 2001 și iulie 2003.

VIDEO Imagini tari de la antrenamentul lui PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Șumudică se ia de arbitri după a treia victorie la rând în Turcia: „A devenit o rutină. Mereu îi arată cartonașul galben lui Șumudică”

Un fundaș din Premier League, arestat după ce a provocat un accident rutier! Ce rezultat a avut la testul pentru alcoolemie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  24 Decembrie 2020, 15:41

Neamtul trebuia demis in ziua in care a fost numit.

reteleanu
reteleanu  •  24 Decembrie 2020, 14:43

mai da-l incolo de neamt, ca numai cu frana de mana trasa juca. sa ai asemenea jucatori si sa nu le dai voie sa joace fotbal... exemplu finala cupei ligii cu lyon, ultimul meci cu lille, et etc

red77
red77  •  24 Decembrie 2020, 13:57

M au cautat da le am zis ca pana nu termin porcul sarmalele si cozonacii nu ma misc din casa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează