INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG l-a transferat pe Ander Herrera! + Motivul din spatele campaniei modeste de transferuri a francezilor

Ander Herrera
(foto: Guliver/Getty Images)
Ander Herrera (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2019 14:09

Paris Saint-Germain a oficializat transferul lui Ander Herrera, 29 de ani.

PSG dorește să se întărească serios la mijlocul terenului. În această vară, parizienii l-au mai transferat și pe Pablo Sarabia (27 de ani), de la Sevilla, pentru 18 milioane de euro.

Herrera a semnat cu PSG din postura de jucător liber de contract, după ce spaniolul nu s-a înțeles cu oficialii lui Manchester United în privința prelungirii contractului.

După transferul mijlocașului iberic, PSG a acoperit definitiv plecarea lui Adrien Rabiot, 24 de ani, la Juventus.

20 de goluriși 27 de pase decisive a reușit Herrera în 189 de meciuri oficiale pentru United, în cele 5 sezoane petrecute de acesta pe Old Trafford

 

 

Pentru ce își păstrează banii PSG?

Conducerea de pe Parc des Princes a cheltuit în această vară doar 18 milioane de euro pe transferuri, fiind un amănunt inedit pentru politica clubului, având în vedere achizițiile spectaculoase din ultimii ani.

Este foarte posibil ca echipa din capitala Franței să pregătească o sumă importantă de bani în cazul în care Neymar va pleca în această vară. Zvonurile care-l dau pe brazilian ca și transferat la Barcelona au prins contur în ultima vreme, iar lui Nasser Al-Khelaifi - conducătorul clubului - nu-i va fi ușor să gasească un înlocuitor pe măsură. Clubul francez trebuie să fie atent și la respectarea fair-play-ului financiar, mai ales că în ultimii ani a avut de fiecare dată probleme din acest punct de vedere.

 * știre de Alexandru Barbu

Citește și:

Real Madrid îi oferă lui Manchester United 80 de milioane plus Bale pentru Pogba

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează