INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

UPDATE Momente HORROR: Di Maria și Marquinhos, prădați de hoți în timpul meciului! Ultimele noutăți despre jafuri

Pochettino l-a scos pe Di Maria și i-a explicat la vestiare ce s-a întâmplat cu familia lui
Pochettino l-a scos pe Di Maria și i-a explicat la vestiare ce s-a întâmplat cu familia lui

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 12:55 / Actualizat luni, 15 martie 2021 13:14

PSG a pierdut aseară târziu surprinzător pe teren propriu, 1-2 cu Nantes, iar Angel Di Maria nu a terminat meciul pe teren dintr-un motiv incredibil: casa fotbalistului a fost prădată de hoți! La fel a pățit și Marquinhos.

UPDATE 12:55 - Familia lui Di Maria nu ar fi fost sechestrată 

Deși primele informații anunțau că familia lui Di Maria a fost sechestrată în timpul jafului, lucrurile ar fi stat diferit în realitate. Potrivit Le Parisien, soția și copiii fotbalistului nu au văzut hoții. Aceștia erau la primul etaj, privind meciul, în timp ce infractorii au intrat în clădire prin sala de forță de la parter. Apoi au luat liftul, ajungând la al doilea etaj, unde se afla seiful soților Di Maria. Acesta a fost vandalizat, iar hoții au plecat cu ceasuri și bijuterii estimate la peste 500.000 de euro.

În schimb, familia lui Marquinhos nu a avut norocul de a nu se întâlni cu hoții. Conform sursei citate, tatăl fotbalistului brazilian, în vârstă de 52 de ani, a fost închis într-un dressing alături de cele două fiice ale fundașului de la PSG. Hoții au părăsit casa din Yvelines cu poșete de lux, bijuterii și 2.000 de euro, cash.

Știrea inițială - Di Maria și Marquinhos, prădați de hoți

Mijlocașul argentinian de 33 de ani a fost schimbat în minutul 57 după ce antrenorul Mauricio Pochettino a aflat că locuința jucătorului a fost prădată de hoți. Tehnicianul a fost informat de Leonardo, directorul sportiv, și l-a scos pe Di Maria, pe care l-a însoțit la vestiare și s-a întors fără el.

RMC scrie că familia jucătorului se află în casa în timpul jafului și că soția și copiii ar fi fost sechestrată pentru o perioadă scurtă. Presa din Franța anunță că nu a fost nicio victimă și că nimeni nu a fost rănit.

Și Marquinhos a fost prădat de hoți

În timpul aceluiași meci, și fundașul brazilian Marquinhos a fost prădat de hoți, casa acestuia aflându-se aproape de cea a lui Di Maria. Apărătorul a aflat însă abia la finalul meciului.

În casa fundașului brazilian de 26 de ani se aflau părinții acestuia. Presa din Franța scrie că în cazul acestuia a fost o situație gravă și că și familia acestuia a fost sechestrată în timpul jafului. 

Ulterior, Marquinhos a confirmat pe Instagram că aceștia sunt teferi și nu au pățit nimic. „Familia era în casă, dar nimeni nu a avut de suferit și toată lumea e bine. A fost doar o sperietură. Autoritățile franceze se ocupă deja de caz”, se arată în comunicatul emis de fundaș.

„Sunt situații extrasportive care sunt mai importate decât fotbalul. Trebuie să ținem cont de asta. Nu este o scuză, dar s-a văzut o scădere a energiei. Cu jucătorii am vorbit și despre altceva la vestiare, nu doar de înfrângere”, a spus antrenorul Mauricio Pochettino după meci. 

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Angel di Maria în sezonul trecut

Citește mai multe știri din fotbalul internațional; 

Pele i-a recunoscut superioritatea lui Ronaldo, după ce lusitanul i-a depășit recordul de goluri: „Ce viață frumoasă ai!” » Răspunsul lui Cristiano

Fiul patronului miliardar de la Parma, dat gata de Mihăilă și Man: „Cum se zice în română?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
aberescu
aberescu  •  15 Martie 2021, 11:39

Mijlocașul francez Angel Di Maria... esti sigur? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  15 Martie 2021, 11:36

Francezul Di Maria?:)

ge0x
ge0x  •  15 Martie 2021, 10:33

Asa mai fac șeicii bani pentru jucători. O cota 13 plasata cu 10 milioane de euroi, aia e.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează