INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - LILLE

PSG - LILLE 2-0 // Neymar pare tot mai aproape de plecare de la PSG! Fluierat de fani, a plecat la vestiare fără să-i salute pe colegi și pe antrenor

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 13:00

PSG a învins-o pe Lille, 2-0, dar în vestiar sunt probleme. Neymar, revenit după accidentare, a jucat slab 65 de minute şi s-a supărat când antrenorul Thomas Tuchel l-a înlocuit cu Kylian Mbappé, ducându-se direct la vestiar. 

Continuă problemele lui Thomas Tuchel cu Neymar la PSG. După ce antrenorul german l-a criticat pentru că s-a dus la Madrid să vadă meciuri din Cupa Davis, atacantul brazilian a făcut iar nazuri.  

Revenit după accidentare, a început aseară meciul cu Lille (2-0), dar a jucat slab în cele 65 de minute până când tehnicianul campioanei s-a decis să-l schimbe cu Mbappé. Fanii de pe „Parc des Princes” l-au fluierat copios, iar Neymar nici nu l-a salutat pe Tuchel, nici pe colegii de pe banca de rezerve, şi s-a dus furios direct la vestiare.  

Gestul a amintit de reacţia lui Cristiano Ronaldo în momentul în care Sarri l-a înlocuit cu Dybala, în meciul cu Milan, de acum două săptămâni.  (Detalii AICI)

Şi a reaprins scandalul la Paris, de unde cel mai scump fotbalist transferat vreodată insistă să evadeze. PSG nu suferă însă deloc, golurile lui Mauro Icardi şi Angel Di Maria rezolvând lejer partida până la pauză.  

4 goluri în 515 minutejucate în acest campionat a reuşit Neymar la PSG. A fost primul meci în care nu a fost integralist. În Ligă, n-a evoluat deloc în actualul sezon

Citește și:

Acţiune ANTIRASISM la Harkov » Fanii campioanei au purtat măşti cu faţa lui Taison

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  23 Noiembrie 2019, 13:21

E clar ca face tot ce poate ca sa ii dezguste pe cei de la PSG si sa plece!Brazilian fara caracter....rasfatat ca un print,un ZERO caracter!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează