INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR - FC LVOV 4-1

Şahtior - FC Lvov 4-1 // Acţiune ANTIRASISM la Harkov » Fanii campioanei au purtat măşti cu faţa lui Taison

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 10:57

Șahtior și FC Lvov au intrat pe teren cu un banner „No to racism" şi l-au sprijinit pe Taison (31 de ani), brazilianul echipei gazdă, insultat la derby-ul cu Dinamo Kiev de pe 10 noiembrie.

Şahtior a făcut o repetiţie generală reuşită pentru meciul cu Man. City de marţi din Ligă, dar a folosit partida de ieri cu FC Lvov (4-1) pentru a-l spijini pe Taison. 

Cele două echipe au intrat pe terenul din Harkov cu un banner „No to racism", iar în tribune fanii campioanei Ucrainei au purtat măşti cu chipul atacantului brazilian. 

Lider, cu 15 puncte avans

Pe 10 noiembrie, la derbyul cu Dinamo Kiev, sud-americanul a fost huiduit şi insultat îngrozitor de suporterii rivalei şi a izbucnit în lacrimi, după ce a făcut un gest obscen spre atacatori şi a şutat mingea în direcţia lor.

A fost eliminat însă de arbitru (a şi lipsit vineri din cauza suspendării primite), incidentul provocând un imens scandal în Ucraina. Şahtior este lider autoritar după 15 etape, cu 15 puncte avans faţă de Dinamo Kiev.

VEZI ȘI:

Antonio Conte le dă sfaturi detaliate despre sex jucătorilor săi: „Cât mai puțin efort posibil. Ideal să fie cu soția și să stați pe spate!”da

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează