INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG - LYON 4-2 // FOTO Autogol inexplicabil marcat în derby-ul etapei din Franța: fundașii lui Lyon au șutat de două ori spre propria poartă

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 10:59

PSG a învins-o pe Lyon, scor 4-2. Oaspeții au marcat un autogol greu de explicat în minutul 47.

Fernando Marcal (30 de ani) a fost autorul unui autogol rar văzut. Acțiunea s-a petrecut în minutul 47, la scorul de 2-0 pentru PSG.

Draxler a trimis mingea în zona punctului cu var. Fundașul central Rafael a vrut să respingă în corner, dar mingea a ajuns tot la Draxler. Neamțul a încercat o nouă centrare, a greșit din nou ținta, dar Marcal a trimis inexplicabil în propria poartă cu un șut violent. Practic, apărătorii lui Lyon au reluat de două ori spre propria poartă în decurs de câteva secunde. 

Tătărușanu a fost rezervă

Ciprian Tătărușanu a fost rezervă în deplasarea de pe terenul campioanei PSG. Internaționalul român a ieșit din primul „11” odată cu revenirea lui Anthony Lopes.

Vezi și:

BETIS - BARCELONA 2-3 // Lionel Messi, hat-trick de assisturi » E al doilea în Top 5 Europa cu „double-double”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează