INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - MARSEILLE 3-1

PSG - MARSEILLE 3-1 // Nici Neymar, nici Mbappe: Angel Di María ține Parisul sus! Unicul cu gol și assist în Top 5 Europa în trei meciuri jucate în 2019

PSG // FOTO: Reuters
PSG // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 12:13

PSG s-a trezit după eliminarea din Champions League, câștigând iar Clasicul cu Olympique Marseille, 3-1, cu ajutorul lui Angel di Maria. Distanța față de Lille (locul 2) este de 20 de puncte!

"Acel meci cu Manchester a fost un accident. Nu ne rămâne decât să ținem gura închisă și să jucăm". Thomas Tuchel e deranjat de furia Parisului împotriva propriei echipe după eliminarea din Liga Campionilor, dar nu renunță. Chiar dacă nu poate câștiga patru trofee la primul sezon, nici măcar trei (eliminați și din Cupa Ligii), eventul titlu - Cupă nu e departe. În Ligue 1, nimeni nu-i ia locul 1. Are 20 de puncte peste Lille și o restanță de jucat.

A 6-a „dublă” din Ligue 1

Fără Neymar, fără Cavani și cu Dani Alves și Meunier accidentați și înlocuiți înainte de pauză, PSG nu se încurcă într-un Clasic cu OM pe care-l domină de mult timp.

Duminică, Ángel Di María a fost dirijorul roș-albastru. Două goluri, unul splendid, din lovitură liberă, assist pentru Mbappé și eliminarea lui Mandanda provocată tot de el. A fost meciul său.

Argentinianul este unicul jucător care reușește trei meciuri cu gol și pasă decisivă în 2019 în primele cinci campionate continentale. A 6-a „dublă” din Ligue 1 și al 5-lea gol din fază fixă, al treilea în această stagiune. Tuchel îl descrie cu un singur cuvânt: „Excepțional”. 

9a fost nota  primită de Di Maria în L'Équipe pentru meciul cu Marseille

16goluri și 15 assisturi a reușit Ángel Di María la Paris în acest sezon (39 de partide)

19meciuri la rând fără înfrângere are PSG în fața lui Marseille: 16 victorii și 3 egaluri

VEZI și:

VIDEO Leo Messi, zeul blaugrana: e mai bun ca Real și PSG! » „Există mari jucători, există cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor și apoi există Messi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează