INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

PSG, lovitură pe piața transferurilor! Superstarul din Serie A care ajunge pe „Parc des Princes”

Milan Skriniar (27 de ani), fundașul central slovac al celor de la Inter Milano, s-ar fi înțeles cu cei de la PSG, campioana Franței, pentru un transfer în vară. 
Foto: Imago
Milan Skriniar (27 de ani), fundașul central slovac al celor de la Inter Milano, s-ar fi înțeles cu cei de la PSG, campioana Franței, pentru un transfer în vară. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 13:07 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 15:08

Milan Skriniar (27 de ani), fundașul central slovac al celor de la Inter Milano, s-ar fi înțeles cu cei de la PSG, campioana Franței, pentru un transfer în vară. 

Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specializat pe zona de mercato, a fost cel care a lansat informația în mediul online. 

Pleacă Ianis Hagi la Galatasaray? Antrenorul lui Rangers: „Pot să vă spun asta”
RANGERS
Pleacă Ianis Hagi la Galatasaray? Antrenorul lui Rangers: „Pot să vă spun asta”

Fabrizio Romano: „Milan Skriniar pleacă de la Inter Milano la PSG”

„Milan Skriniar a semnat contactul cu PSG, înțelegere ce va fi valabilă din vara acestui an. Cele două părți au bătut palma pentru un transfer din postura de jucător liber de contract. Tottenham sau Manchester United nu au fost niciodată aproape de a-l transfera pe Skriniar, în ciuda zvonurilor apărute. 

PSG le-a făcut celor de la Inter o ofertă, pentru ca Milan Skriniar să semneze încă de acum cu parizienii. Inter a refuzat-o, întrucât dorește 20 de milioane de euro în schimbul fotbalistului. 

Cele două părți vor continua să discute, pentru a găsi o soluție ca Milan Skriniar să plece de la Inter încă din ianuarie, Dacă nu vor ajunge la un consens, acesta se va alătura lotului francezilor în vară”, a scris Fabrizio Romano, pe contul personal de Instagram. 

Milan Skriniar, din 2017 la Inter Milano 

Milan Skriniar și-a făcut junioratul la FK Pohronie și Zilina, în țara natală. La nivel de seniori a debutat la Zilina, formație care l-a împrumutat în perioada februarie 2013 - iunie 2013 tot în Slovacia, la Zlate Moravce. 

Milan Skriniar a părăsit fotbalul din Slovacia în ianuarie 2016, când Zilina îl vindea la Sampdoria, în schimbul sumei de 5,2 milioane de euro. În tricoul genovezilor, slovacul a adunat 38 de apariții, fără să izbutească vreun gol sau vreo pasă de gol. 

Milan Skriniar făcea pasul la Inter Milano în iulie 2017, pentru 34 de milioane de euro. Pentru formația milaneză, Milan Skriniar a contabilizat 242 de meciuri, a înscris 11 goluri și a livrat 5 pase de gol. 

4 trofeea cucerit Milan Skriniar cu Inter Milano: un titlu de campion în Serie A (2021), o Cupă a Italiei (2022) și două Supercupe ale Italiei (2022 și 2023)

În tricoul naționalei Slovaciei, Milan Skriniar a bifat 54 de selecții și a punctat de 3 ori. A debutat pentru slovaci în mai 2016, într-un amical Georgia - Slovacia, scor 1-3. 

A participat la două Campionate Europene alături de naționala Slovaciei, în 2016 și 2021. 

VIDEO. Golul marcat de Milan Skriniar în poarta Atalantei

Citește și: 

„Bunica îmi spunea că sunt prințul moștenitor, dar credeam că e un basm”. Fostul jucător spaniol de la Betis și Espanyol a ajuns prinț în cel mai mare arhipelag din lume

Manchester United, victorie în fața lui Reading, în 16-imile de finală ale Cupei Angliei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Ianuarie 2023, 15:43

Credeam ca e vorba de Ianis Hagi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează