INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Al-Khelaifi, necruțător cu Mbappe: „Am fost șocat și dezamăgit. Are două săptămâni la dispoziție!”

Nasser Al Khelaifi // foto: Imago Images
Nasser Al Khelaifi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 22:06 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 22:06

Nasser Al-Khelaifi (49 de ani), președintele lui PSG, a vorbit public despre situația lui Kylian Mbappe (24) pentru prima dată. L-a anunțat pe starul francez că dacă nu semnează un contract nou va pleca din această vară!

Legat de PSG până în vara lui 2024, Mbappe avea posibilitatea de a prelungi înțelegerea cu încă un sezon, până în 2025, dar a anunțat clubul că nu o va face. Mutarea sa a reaprins interesul celor de la Real Madrid, care stau la pândă pentru semnătura campionului mondial din 2018.

Nasser Al-Khelaifi s-a pronunțat astăzi public pe seama situației lui Mbappe, căruia i-a oferit un ultimatum: fie semnează un contract nou, fie pleacă în această vară! Președintele lui PSG i-a cerut acestuia să-și anunțe decizia în maximum două săptămâni.

FCSB - PAOK 1-1 » Toți joacă pentru Coman! Florinel a fost din nou MVP pentru FCSB, care a remizat cu PAOK în cel mai tare amical al verii
FCSB - PAOK
FCSB - PAOK 1-1 » Toți joacă pentru Coman! Florinel a fost din nou MVP pentru FCSB, care a remizat cu PAOK în cel mai tare amical al verii

Nasser Al-Khelaifi, necruțător cu Kylian Mbappe: „Am fost șocat și dezamăgit”

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a precizat Al-Khelaifi la conferința de prezentare a noului antrenor, Luis Enrique, conform GFFN.

Kylian Mbappe a ajuns la PSG în 2017. În primul an a fost împrumutat de la Monaco, apoi cumpărat definitiv cu 180 de milioane de euro. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Luis Enrique, prezentat oficial, după trei amânări: „PSG este provocarea carierei mele”

A promovat și pleacă! » Cu ce echipă semnează Daniel Boloca și la ce sumă se ridică transferul

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  06 Iulie 2023, 16:29

mbappe e un baiat simplu, care se gandeste doar la banii sai, precum majoritatea

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  06 Iulie 2023, 00:45

Mbappe nu pleaca e patriot.

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  05 Iulie 2023, 23:08

Al-Khelaifi seamă foarte mult cu Panduru. Ambii sunt șocați (doar unul are însă bani).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează