INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Toți ochii pe PSG! Nasser Al-Khelaifi, obligat să vândă de 180 de milioane de euro, după ce l-a transferat pe Leo Messi

PSG își face strategia financiară după ce a bătut palma cu Leo Messi / Sursă foto: Facebook PSG +21   FOTO
PSG își face strategia financiară după ce a bătut palma cu Leo Messi / Sursă foto: Facebook PSG

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 08:30 / Actualizat joi, 12 august 2021 08:52

PSG își face strategia financiară după ce a bătut palma cu Leo Messi. Parizienii sunt obligați să respecte regula fair-play-ului financiar.

Potrivit presei franceze, PSG ar fi anunțat Direcția Națională pentru Controlul Gestiunii (DNCG), câinele de pază al fotbalului din Hexagon, că va echilibra balanța obținând 180 de milioane de euro din vânzarea de jucători. 

PSG ar trebui să vândă de 180 de milioane de euro! Mbappe ar fi salvarea

Până acum însă, clubul parizian s-a despărțit doar de olandezul Mitchel Bakker, cumpărat de Bayer Leverkusen cu 7 milioane de euro. Totuși, dintr-un singur transfer, Parisul ar putea câștiga suma de care vorbea inițial. 

Dacă îl cedează pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Dar, momentan, oficial, Nasser Al-Khelaifi susține că nu vrea să se despartă de explozivul atacant în vârstă de 22 de ani.

Nasser Al-Khelaifi, anunțul momentului despre Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a fost prezent miercuri la conferința de presă prin care s-a oficializat transfer lui Leo Messi la Paris. Omul din fruntea parizienilor a vorbit și despre situația și viitorul lui Kylian Mbappe.

PSG e pe cale să își construiască un veritabil dream-team, iar Nasser Al-Khelaifi dă asigurări că Mbappe va continua pe Parc des Princes, întregind o echipă stelară din care vor mai face parte Messi, Neymar sau Di Maria.

„Toată lumea cunoaște viitorul lui Mbappé. Este jucătorul lui PSG, am spus-o public. Este competitiv, are o mentalitate de învingător”, a afirmat Nasser Al-Khelaifi, în timpul conferinței de presă de miercuri. 

Deși nu și-a ascuns dorința de a îmbrăca la un moment dat tricoul lui Real Madrid, Kylian Mbappe a declarat răspicat care e marele său obiectiv: „Cel mai mare vis al meu este să câștig Liga Campionilor cu PSG, ar fi ceva fantastic”, a declarat campionul mondial en-titre, citat de AS.

FOTO Imagimni de la prezentarea oficială a lui Messi la PSG

+17 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Cum a reacționat Sergio Ramos după ce Leo Messi a semnat cu PSG

Messi mai are de primit bani de la Barcelona! Ce sumă trebuie să-i achite catalanii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  12 August 2021, 14:40
Postat de boerbist pe 12 August 2021, 11:35

Pai sa-l vanda la Barcelona, ca acolo sunt bani cu nemiluita. Se cam inchide cercul, mai raman cateva echipe (maxim 5-6) care mai pot cumpara la sume astronomice si sa sustina si salarii de top. Urmeaza o resetare a maselor salariale in Europa, la asta ma astept.

Urmeaza Superliga ca mod de salvare.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  12 August 2021, 13:18
Postat de concret21 pe 12 August 2021, 11:16

Bati campii, nu are nicio legatura ce indrugi tu acolo cu subiectul articolului. Ca nu suporti tu Steaua adevarata, asta e alta problema. La noi, fotbalul a fost distrus tocmai de acesti asa zisi patroni/finantatori., ***

Steaua adevarata,nu e e hipa profesionista de fotbal cumva??? Bine ca au ridicat generalii fotbalul dupa ce au furat peste 30 mil euro pana in 98,ca apoi sa scape de echipa! Il revolutioneaza oricum Talpan cu bani de la buget.Csa Steaua Mapn,echipa nationala a armatei.....

boerbist
boerbist  •  12 August 2021, 11:35

Pai sa-l vanda la Barcelona, ca acolo sunt bani cu nemiluita. Se cam inchide cercul, mai raman cateva echipe (maxim 5-6) care mai pot cumpara la sume astronomice si sa sustina si salarii de top. Urmeaza o resetare a maselor salariale in Europa, la asta ma astept.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează