INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - NICE 2-1

VIDEO Sincronizare perfectă! Ce a apărut pe marginea terenului când Leo Messi a marcat un supergol din lovitură liberă în PSG - Nice

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 09:54 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 10:33

PSG a câștigat meciul cu Nice, 2-1, și este lider în Ligue 1, cu 25 de puncte după 9 etape. 

Scorul a fost deschis în minutul 29, când Leo Messi a marcat un gol spectaculos dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. 

Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren
INDONEZIA
Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren

Ce a apărut pe marginea terenului când Leo Messi a marcat în PSG - Nice 

În momentul în care mingea trimisă de Messi întra în poarta danezului Kasper Schmeichel, pe panourile de pe marginea terenului a apărut o reclamă la brandul GOAT, cu care PSG are contract. 

Pe Twitter, fanii au remarcat imediat sincronizarea perfectă, făcând trimitere la Leo Messi și la faptul că este considerat de mulți a fi cel mai bun fotbalist din istorie.

„Messi a fost și va fi GOAT (n.r. - acronimul pentru „Greatest of All Time” - în traducere, „cel mai bun din toate timpurile”)”, a scris un suporter. 

Sincronizare perfectă! Ce a apărut pe marginea terenului când Leo Messi a marcat un supergol din lovitură liberă în PSG - Nice

PSG, contract cu GOAT 

În aprilie, PSG a semnat un contract de sponsorizare cu firma americană GOAT, o platformă online care comercializează articole vestimentare și încălțăminte sport. 

Contractul se întinde pe 3 ani, scrie Bloomberg, iar PSG va încasa peste 50 de milioane de euro în total. În schimb, echipa din Paris va adăuga numele firmei pe echipamentele de antrenament și de meci, inclusiv pe mânecile tricourilor de joc, iar brandul GOAT va fi promovat de PSG în online și pe stadionul clubului. 

Leo Messi, sezon excelent la PSG, dar ar vrea să revină la Barcelona

Aflat în ultimul an de contract cu PSG, Messi și-a regăsit cea mai bună formă. Startul argentinian (35 de ani) are 7 goluri și 8 pase de gol în 12 partide jucate în toate competițiile. Messi (35 de ani), ar vrea să revină la Barcelona în 2023, dar pune o condiție: Gerard Pique (35 de ani) trebuie să părăsească definitiv clubul catalan. 

„Messi este categoric, nu vrea să continue anul viitor la Paris. Acesta va fi ultimul său sezon la PSG”, a transmis jurnalistul spaniol Marc Marba. 

VIDEO Messi, 100 de victorii cu naționala Argentinei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Robert Lewandowski, salvatorul Barcelonei cu un gol superb » Catalanii au urcat pe primul loc după victoria cu Mallorca

Răzbunare! Dybala a marcat contra lui Inter, Mourinho a făcut show în afara terenului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  02 Octombrie 2022, 12:24
Postat de Hcm27 pe 02 Octombrie 2022, 11:57

Pai și Rareș Ilie?Ieri scriați ca Rareș Ilie are meci cu PSG.Si în articol ne "povestiți"de Messi. El nu s-a sincronizat cu nimeni?

Pai aici e smecheria, Rares a schimbat panoul cu GOAT, sincronizandu-si perfect apasarea pe buton cu golul lui Messi .

Hcm27
Hcm27  •  02 Octombrie 2022, 11:57

Pai și Rareș Ilie?Ieri scriați ca Rareș Ilie are meci cu PSG.Si în articol ne "povestiți"de Messi. El nu s-a sincronizat cu nimeni?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează