INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG nu renunță la transferul lui Cristiano Ronaldo: „Este o chestiune de oportunitate”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 18:20 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 18:31

Leonardo Araujo (51 de ani), directorul sportiv de la Paris Saint-Germain, i-a făcut pe fanii clubului să viseze la un transfer al lui Cristiano Ronaldo (35 de ani) pe Parc des Princes.

Răspunzând la întrebările fanilor parizieni, Leonardo a dat semne că PSG este interesată de serviciile lui Cristiano Ronaldo pe viitor, dacă acesta nu ar mai continua la Juventus: „Să îl aducem pe Cristiano Ronaldo? Nu putem ști niciodată ce se întâmplă pe piața transferurilor. Cine știe, poate într-o zi se trezește și spune: «Vreau să merg și să joc pentru alt club!»”.

„Câte cluburi și-l pot permite? Este un cerc restrâns și PSG face parte din el. Situația actuală este foarte complicată pentru toată lumea, dar piața este o chestiune de oportunitate. Uneori se pot întâmpla lucruri extraordinare”, a mai spus Leonardo.

Ce se întâmplă cu Neymar și Mbappe?

Leonardo a discutat și despre contractele celor mai importanți jucători din lotul PSG-ului, Neymar și Mbappe. Acestea expiră în vara anului 2022, dar parizienii sunt pregătiți să le propună noi înțelegeri, pentru a se asigura că cei doi nu vor părăsi clubul: „Vorbim de ceva timp despre prelungirea contractelor, dar acum lucrurile încep să fie mai clare și discuțiile devin din ce în ce mai intense. Scopul nostru este să construim viitorul cu ei în lotul echipei”.

Totul despre blatul PSG - Steaua 5-0: „Mi-au vorbit respectuos și ne-au tras-o!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noi dezvăluiri despre dependența lui Maradona: „Se droga, iar eu l-am prins de gleznă. Știți ce mi-a zis?”

Anglia - Islanda în Albania? Se tem de noua mutație de coronavirus transmisă de nurci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează